跳至

首頁

尾頁

大宅

heiheikwok , lwklilian, slu0316, suzming,fifi1018, wonderful325,granie
請立即入錢 ,如果唔係會影响大家收貨期!!
================
書店話d貨到左啦
所以請大家向10月11日前入尾數$400落我戶口(號碼同上次入訂金一樣)。收齊錢後我會立即過帳比書店,咁佢地會盡快出貨。如冇意外10月15嗰個星期應該可以收到貨。到時我再通知大家。

因為太多人,請大家過數時將你地個order no. 加入做尾數,e.g. order no. 是4, 就入$400.04.; order no. 是11就入$400.11。 方便對數,希望大家唔好介意.

如果有媽咪仲想訂,書店話最多可以比多兩套我地。有興趣可以通知我。

==============================
Your Baby Can Read
Reorder - 10月中至10月下旬先有貨
5DVD+字卡◎Your Baby Can Read! 嬰幼兒英文閱讀潛能開發組合NT$2500=HK$625 + HK$65郵費(台灣至香港郵費)
= Total : HK$690
**注意郵費是集體寄計,即係所有order寄去一個地址。所以我會代收所有order,收到後我會call你地出黎交收。請大家明白。

內含:
1. DVD x5
2. 雙面硬頁拉拉式圖片字卡 x25 (約19x12cm) 圓角設計,不會傷害寶寶。
3. 可重覆擦寫白板字卡 x5
4. 無毒、附板擦的白板筆 x5 (12.5cm長)

1.Juneb (2 sets) ----- Paid
2. danielng ----- Paid
3. heiheikwok ----
4. lwklilian ---
5. slu0316 ----
6. runnyyu --- Paid
7. JOANHUI ----- Paid
8. suzming ----
9. fifi1018 ----
10. funnyjenny ---- Paid
11. jenniferycn ---- Paid
12. fatchai8 ([email protected]) ---- Paid
13. tokyogirl ----
14. wonderful325 -----
15. Ismile --- Paid
16. cheukamama --- Paid
17. pisces ---- Paid
18. granie
19. bobo0608 ---- Paid

大宅

到左啦!!我今日會call你哋攞!!

大宅

因工作太忙,所以暫時唔會啦!!

原文章由 3306A 於 07-10-22 16:06 發表
會再有re-order嗎?thanks

大宅

I pm phone# to you yesterday. Pls check.

原文章由 JuneB 於 07-10-28 17:58 發表
想問有無mami有DicDicma電話啊!! pls help to pm her phone number to me. thank a lot!

首頁

尾頁

跳至