懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

ryanne, 你好勇敢! 雖然呢刻我仍然有點傷心同擔心明天入院既事, 我而家有谷m感覺, 有流血但量唔多, 好無奈, 好擔心聽日用藥後仍未能完全排清要做手術...但我都同自己講要好似你地咁勇敢d, 堅強d面對! 唔好理其他人點諗, 我亦都唔打算同同事講, 由得佢地點諗...另外想問下你係入邊間醫院? 你遇到的醫生好似幾好人...我地一齊再加油!

大宅

朋友們, 可否給我一點意見? 琴日入院流左好多血...今朝照超聲政府醫生話未清, 仲有血塊...今日問過一位私家醫生, 佢話可以唔洗咁早決定用藥定做手術,睇多兩個星期可唔可以自己排清先, 到時都係唔清先做! 會唔合太耐? 定係快點揾個私家醫生用藥/手術? 飲多點水血塊係咪容易d排清?

大宅

ryanne, vanchan: 已決定觀察至下星期二再照跟住再塞藥/做手術, (其實係因為今個星期我睇的醫生的booking full哂), 情緒真的很困擾, 好想快點解決... 我知道唔單止我情緒困擾, 我老公,屋止人都好擔心好辛苦...公立醫院批我放假到2/5, 自己在家的日子好辛苦... 另外, 我而家流緊鮮血但量唔多,有時會有少少肚痛, ryanne, 你係咪咁架? 大家互相加油呀!

大宅

回覆 ryanne 的帖子

ryanne, 你好勁呀, 你老公就有口福啦! 我整黎整去都係果d豆豉蒸排骨, 蒸水蛋咁咋, d餸重覆又重覆, 一個星期仲要食幾次tim 呀~~~

首頁

尾頁

跳至