跳至

首頁

尾頁

大宅

9月19我12點半係TKO產檢...如果係TEA BUFFET我應該OK!!!!!

大宅

原帖由 lai_tat 於 09-8-20 11:22 發表
你唔係喺柴灣產檢架咩???

果日係私家啊...去仁安余啟文

大宅

原帖由 Rachel208 於 09-8-20 11:32 發表

其實我都agree 係九龍會好d....始終係中間位...大家媽咪出嚟唔會太遠呀....

但係如果係九龍咁就唔知d tea buffert 有無 富豪酒店個到咁抵啦~

富豪幾錢呀...我之前去過ROYAL GARDEN..好似都係100鬆D..D野食都唔錯

大宅

原帖由 miumiu29 於 09-8-21 10:00 發表
大家還有無其他尖沙咀食teal buffet地點提議??若無,是否即讚成皇家太平洋酒店個teal buffet?? 但有無人有恒生信用咭?? 因有75折呢~
若決定咗好地點,咁就要開始點人數? 咁我們應該怎樣去點法?有無好提議?? ...

係度報左名...點齊人book左之後到時應該有booking number...大家準時去到..講番booking number實冇錯啦...!!!!!!

大宅

加左個LIST...有錯請UPDATE

日期: 2009年9月19日(星期六)
地點: 皇家太平洋酒店
時間: tea buffet

CFM

1) miumiu29
2) lai_tat
3) koey5
4) Rachel208
5) Wong_C_Lai
6) babehim
7) jamiek
8) pretty_alien
9) meme22wong
10) TOBYYAN
11) usahana

TBC

1) 吉豬B
2) saltato

大宅

想帶埋老公去就帶埋啦...其實都冇咩所謂既~~~

大宅

原帖由 Rachel208 於 09-8-21 15:51 發表

哈哈...你好叻呀, 記我加埋我上去呀~ 抵鍚...
好想快d到呀~哈哈哈~~

點會唔記得加你個名丫...

大宅

原帖由 mvbb2009 於 09-8-21 16:09 發表
各位0911 媽媽
我都好想參加你哋個聚會, 但因我有妊娠糖尿, 乜都唔食得, 去到淨係睇住你哋食好似好陰公, 唯有選擇唔出席啦, 你哋食得開心d, 如果下次我哋個個生左再攪聚會, 我一定出席的 ...

你要加油啊...遲d bb聚會預埋你!!!!!!!!!

大宅

我5號都得啊!!

大宅

原帖由 miracles 於 09-8-22 13:29 發表
我又來,三日都得,可唔可以同老公一齊來架?

可以啊..我幫你加名加埋人數..有錯請自己再改~

大宅

請大家登記自己ok的 "日子" 及 "參與人數" 啦.

地點: 皇家太平洋酒店
日期: 5/9 or 12/9 or 19/9
時間: tea buffet, 3:15 - 5:15pm
價錢: $158 (恒生咭享有7折)

CFM
1) miumiu29 (19)
2) lai_tat (19)
3) koey5 (5, 12, 19) [1人]
4) Rachel208 (5, 12, 19)
5) Wong_C_Lai (5, 12, 19) [1人]
6) babehim (19)
7) jamiek (5, 19)
8) pretty_alien (19)
9) meme22wong (19)
10) TOBYYAN (5, 12, 19)
11) usahana (19)
12) celiaho (19)
13) LeungBBB (5, 19)
14) kuongcoco (19) [2人]
15) 小蛇 (5, 12, 19)
16) miracles (5, 12, 19) [2人]

TBC
1) 吉豬B
2) saltato
3) WongPigPig

大宅

我諗我地可以FIRM實19號喇喎...

大宅

原帖由 miumiu29 於 09-9-7 18:52 發表
其實我可以做個果攪手的...咁不如定10前星期四前入數好嗎? 因咁多人,怕酒店無位啊~

咁辛苦你喇...都pm你個acc俾我丫..到時我地入左錢就報到...到時拎番入數紙cfm..係咪咁樣最好???

大宅

原帖由 Rachel208 於 09-9-7 20:46 發表

其實我想問下..7折個個係openrice做既折扣嗎?
咁如果我地print 兩張去 訂位, 到時分開兩張埋單..咁大家都會係7折law~ 咪唔會有d75折有d7折咁樣law~
好唔好呀? ...

係囉..分單咪得囉...又或者如果多左1,2個人...同佢傾傾應該都可以做到個7折掛...唔得既咪分單囉..到時坐埋一齊..仲有book位提一提睇下可唔可以俾個方便d既位..你知我地幾倫盡嫁啦...kakakaka

大宅

原帖由 miumiu29 於 09-9-8 16:20 發表
我剛打咗電話去問...恒生咭係有7折的(因找咗個經理問)...同埋口頭落咗個 booking,他話可以星期五前把總數按金(e.g.20人就$1000)bank in給酒店就 ok...
tea buffet 時間係: 15:15-17:15
我落咗 歐陽太太 個名議訂枱呢 ...

我都BANK IN左喇..PLS CHECK PM..
係咪今日過數喇..收齊錢未呀???

首頁

尾頁

跳至