親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我book左LE+MERIDIEN,請問你知唔知呢間好唔

原帖由 lcy1998430 於 13-01-22 發表
我book左LE MERIDIEN,請問你知唔知呢間好唔好呀?
我住過海景房,個景好美,房中已看到日落!

lcy1998430  巧靚呀   發表於 13-1-22 22:25

大宅

SumSumBB 發表於 13-1-22 17:54
這間是standard還是superior?

好像叫DELUX 海景房!

大宅

引用:回覆+ILMAMA+的帖子 這間係Deluxe+sea+vie

原帖由 amon28 於 13-01-23 發表
回覆 ILMAMA 的帖子

這間係Deluxe sea view ?還是Classic sea view ?幾錢一晚,附近多唔多嘢食? ...
好似是deluxe sea view。附近有大商場,有野食,買電話卡,唱錢方便!對面是Waterfront,都有野食。

大宅

引用:回覆+ILMAMA+的帖子 這間係Deluxe+sea+vie

原帖由 amon28 於 13-01-23 發表
回覆 ILMAMA 的帖子

這間係Deluxe sea view ?還是Classic sea view ?幾錢一晚,附近多唔多嘢食? ...
我在Hotel.com book,不包早餐,2012年暑假住,800幾港幣末包稅。房很大,床大,62大2小夠睡

大宅

引用:Quote:原帖由+amon28+於+13-01-23+發表回覆

原帖由 ILMAMA 於 13-01-23 發表
我在Hotel.com book,不包早餐,2012年暑假住,800幾港幣末包稅。房很大,床大,62大2小夠睡

...
打錯了,是2大2小

大宅

在加雅街行去公眾碼頭Jesselton point不遠的。去到碼頭買船票就可以出島玩,自己去很方便,不用JOIN TOUR。除了要付船票費用,還要付Tariff Fee,要KEEP好收據。上到島要付conservation fee。

maggielau0705  請問自己出島玩,去到島有無浮潛玩架?THX  發表於 13-1-31 01:43

首頁

尾頁

跳至