跳至

首頁

尾頁

別墅

上緊堂的媽咪覺得如何呢? 有冇用呀?

別墅

別墅

bear2

pls check PM

別墅

tungtsz

你返邊個時段呀?

別墅

hi ~ 我係姵言媽咪, 姵言病咗冇返2堂啦.marina 都有打比我.我都同佢講時間唔岩同小朋友經常病.佢都話問吓Dr. Poon 會唔會有得補堂比我地.

Wilbur mami
我都想問吓你去邊處學游水,我都想帶呀囡去學,因佢經常病,差唔多1,2個月就病啦.

別墅

Wilbur Mami,

music playgroup好似幾吸引,價錢又ok,

我都想要d 資料,可唔可以send 比我,
email: [email protected]

別墅

ewkcheung / tungtsz
謙謙係姵言的表哥.謙謙上星期肚柯.姵姵好番好多啦.但一停藥d鼻水又流.今日再同佢去睇多次醫生.醫生都話唔想佢食咁耐藥.食多兩日再等佢自己慢慢好喎!最幣姵姵唔很飲水都唔知點好.而家連奶都唔飲呀!

tungtsz
收到啦!唔該晒.

我住將軍澳 music playgroup 在將軍澳都有. 都幾方便. 請問有冇人上過呢?

別墅

tungtsz

姵言麥都食,淨係奶同水都冇興趣. 其實呀囡好早時以經唔鍾意飲奶.不過諗住飲奶會有營養d. 其實呀囡係飲緊豆奶.因佢對牛奶敏感.所以佢兩個月時以開始飲豆奶. 所以咪咁 un.

上年我都有 join 生日會,但到左果日. 呀囡病咗所以冇出席. 今年我都有興趣. 我果道都有會所. 另 將中果間 playgroup 都幾貴. 但佢講佢地 d 空氣設備係好貴果隻(醫院果 d). 小朋友冇咁容易感染細菌. 佢最吸引我就係呢樣. JWT 係做 GYM $295/55mins, 而 Kinder U 係好似返 n1 咁 2 hrs.$395 (英文, 國語, 茶點 15mins). 要 join KinderU 要家長先聽講座才可 join 佢地上堂.

別墅

Alistair mami,

我同呀嫂一齊 join Dr. Poon. 其他呀嫂好忙跟本冇時間上網搵資料,係我睇倒岩再搵叫佢一齊join.
我住將軍澳. 所以 join 咗 JWT 因我住樓上的很方便呢! 一班2-15人上未計父母呢!地方夠大同乾淨. 姵姵走黎走去好開心. 我 join 左星期日上午,上完堂可返堅企瞓覺或出去飲茶.

別墅

唉..終於有時間上嚟啦.公司太多嘢做.
Alistair & Wilbur 媽媽 ~ 原來2位小朋友上完 Dr. Poon last 一堂之後就病左.肚柯好辛苦的.現在冇事非常好.各位小朋友最緊要身體健康. 諗返起姵姵4個月大時中左輪狀病毒要入院吊鹽水,抽血.諗起都驚.唔好講. 講返上pg.我同姵姵join左JWT.都ok,但呀囡好驚個外國人(男人有鬚).第一堂驚到喊,第二堂好d,但都唔敢接觸同近距離.第三堂外國人冇返.有另一個好似菲律賓人(男人)呀囡都驚.但好左啦(比過去果幾次)(我意思係對人)上堂冇問題,重玩得好開心.唔願走.我最重要係比呀囡適應上堂講英文.同做gym(我覺得有高難度的動作).

別墅

重有呀囡星期六3:45 -5:15 在九龍塘上pg.呢個pg上年以開始上的.都ok,但地方一定冇JWT咁大.每堂最多八個學生.上堂係以廣東話.上堂第一樣係要唱HELLO歌或SAY HI. 之後開始唱歌或跳舞.做吓運動.做手工.食茶點.講故事.唱BYE BYE SONG.

首頁

尾頁

跳至