跳至

首頁
12345...37

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

報到

wandy,
你又要禧禧同jasper受雙思之苦

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

cherly,
比你打了"尖"做了亞四添, eeee, 唔濟呀 :-(

伯爵府

cherly,
喂喂, 我係5月6日喎, 係下個月的昨日喎, hehe, 不過唔好收返好說話, 下個月再講過啦

cherly 寫道:
咦!原來亞 kwan 噚日生日喎 ......

補祝您:
[size=medium]生日快樂、日日開心、時時咁靚、囡囡聰話!!

伯爵府

咪好law, 可能一個唔覺意生個多靚bb陪下kinki呀 未得講價呀, 要來呀, 一係叫kinki自己坐車來啦

聰明豆 寫道:
吾好咁啦! 我會比我老公姦完再刹, 刹完再姦架! 仲大鑊呀! :-( :-(

伯爵府

cherly,
試完堂又來tea下啦

伯爵府

好提議呀, 不過巳經有個五六月之星生日會o拿, 主角係hei001的浚希, wandy的恩恩, 仲有我的jasper呀, 哈哈

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
聰明豆,

係喎, 原來我同kwan, howangmami同一個月架,咦..!我哋使唔使搵d嘢嚟搞吓呢?

妳地要去"麥記"開生日會呀! [/quote]

伯爵府

咁咪換o左聰明豆姦老公law

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

你講得好屎核突呀!不過我like呀!

係啦!試吓今晚用你既美色去同你隻lo傾傾啦。

伯爵府

來啦, 取定野比你食呀

cherly 寫道:
wandy, ka-wai,

你哋出到口,我都想一齊去!但係 tea buffet 幾點開始?唔知試完堂去遲唔遲?攪到冇 mum mum 食好慘!! :-(

伯爵府

ka_wai,
你地諗住去邊間呀, 未定就就下佢地, 選間近佢地d唔洗咁趕得咁辛苦嘛!

伯爵府

咁lovelymom呢, 失o左蹤呀

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:
有無三文魚食先???

聰明豆,

咦.....咦....咦,有轉機! [/quote]

伯爵府

有個媽咪介紹了個咳茶話好好, 大家可以試下:
柿餅, 枇杷葉, 南北杏 蜜"早" $15 (4 碗水 to 1碗)

伯爵府

各位,
早呀

伯爵府

嘩, 你地今日去版去得咁快呀, 老細出o左去剛溫完書先插嘴呀!

ka_wai,
jason間學校又好似好有問題喎, 小朋友真係會好易受身邊朋友影響呀, 要小心d呀!

你有冇聽過九龍塘德雅呀, 係私小英文程度都幾深, 不過男少女多, 因為中學係女校, 我哥在這間教書, 如果你想試下, 我就叫佢幫下手問下!

伯爵府

ka_wai,
係呀, 咁就要考慮lee點, 如果找到一間好的資助小學, 卓朗又可以順理成章入去, 第時唔洗煩好d law!

德雅學費都要二千幾, 考慮下啦!

伯爵府

cherly,
好pro呀 你有咩心水學校呀?

[quote]
cherly 寫道:
kwan & ka_wai,

德雅小學係幾好既學校,但不位於九龍塘,應該九龍又一村達之路20號先啱!

伯爵府

Shirleywuwu,
唔好 , 我老爺都係呀幾個月就成日話要jasper返鄉下祭祖喎, 我老公又叫去辦証, 我都費事講咁多直情唔幫jasper取証呀, 咪話唔得閑law, 過了一歲先取passport等証件, jasper都係歲半先返大陸, 我都係怕水土不服呀!

伯爵府

cherly,
我唔係好熟九龍學校呀, 不過我見你的學校地區好散下喎, 紅磡/九龍塘/美孚

我都係主要係選語言lee方面好d的學校, 因為我覺得jasper語言能力方面唔錯, jasper8月讀lee間叫英藝 (大埔), 煒良都係讀緊英藝, 不過在天水圍, 學校係二文三語的!

伯爵府

oic, 咁你最鐘意邊間呀 你放工咪要好準時去接放學law!

cherly 寫道:
kwan,

係幾散架,但我係將軍澳出荔枝角番工,出邊面送番學都分別不大!

伯爵府

wandyfok 寫道:
to all,
喂喂,個tea buffet點呀?

伯爵府

咁小學呢, 又有冇心水呀

[quote]
cherly 寫道:
kwan,
最鐘意係聖若望 ~ 打算揾校車車去深水埗婆婆屋企等我放工囉!

首頁
12345...37

尾頁

跳至