跳至

首頁

尾頁

大宅

我地將會有3個相片比賽

1)最似模似樣 (爸爸或媽媽只可選擇一位)
2)最上鏡bb
3)最funny face bb

請各位已參加6 Months Party既媽媽,爸爸. 將參賽相片email給我. [email protected]
稍後我會於facebook post出來給大家參考.
而且於party當天於入口貼出來給大家投票(每個家庭一票並且不可投給自己), 每項勝出者會有豐富禮品一份.

大宅

每組比賽只可以一張.

原帖由 bbanson 於 09-6-2 17:33 發表
請問一組比賽可以俾几张相?

大宅

deadline 6月30日.

原帖由 sweetorange 於 09-6-4 09:27 發表
請問幾時deadline呀?

大宅

大宅

大宅

無問題la... 我facebook log in 係 Rita Li.

原帖由 Chona 於 09-6-23 16:25 發表
oops 我好似越來越confuse ahhaha... 我都唔知add左你定sasakaka既Facebook添

等我今晚上去睇清楚,叫錯人就唔好啦~

大宅

我地將會有3個相片比賽

2)最上鏡bb

請各位已參加6 Months Party既媽媽,爸爸. 將參賽相片email給我. [email protected]
而且於party當天於入口貼出來給大家投票(每個家庭一票並且不可投給自己), 每項勝出者會有豐富禮品一份.

deadline 6月30日

大宅

原帖由 SSAAMM 於 09-6-25 11:39 發表
我地將會有3個相片比賽

2)最上鏡bb

稍後我會於facebook post出 ...

大宅

唔打緊, 唔該你先真.

原帖由 vikkibaby 於 09-7-3 01:03 發表
可能rita唔得閒reply你, 佢facebook login email is [email protected]

Rita, 唔好意思, 代你答左....

大宅

我地將會有3個相片比賽

2)最上鏡bb

*每個bb每項比賽都可參加,但只可交一張想
deadline 7月5日 (唔會再延長)

首頁

尾頁

跳至