自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2023年兔年勳章

其實你們上述的價是公屋,居屋定私樓?
我係港島區私樓,前天打來,offer跟你們差不多但要$158+$30(家居)=$188/月,個sales話不可以跟不同房屋類型比較喎,六月才到期,考慮中。
27/11 就是我的大日子呀!!

子爵府

2023年兔年勳章

大當家 發表於 22-2-16 18:11
我剛續約,私樓
500m+家居電話
送my TV super

嘩,咁鬼抵嘅?
個sales開我$189好似巳經係最低價$,乜原來仲可以平,我未send cut form.
佢仲話100M光纖係好快,拍得住外面D 500M 1000M 喎。

子爵府

2023年兔年勳章

chunwcm 發表於 22-2-17 15:44
我打電話攞cut form都話要等60日先攞得,你地點解可以咁早攞到

我剛打去,話衹可以介乎兩個月之內到期先可以填cut form, 你們有冇抄低覺得好的sales電話?如果有可以pm我嗎?我個sales offer 個 plan比你們仍貴好多。

子爵府

2023年兔年勳章

月希 發表於 22-2-18 09:45
我冇攞CUT FORM...我都係問緊...

不過我琴日係度問...

就是囉,唔明做乜係海鮮價,低處未算低。
以前PxXW又係咁,個家居電話續期,每次都講價講到顛。

子爵府

2023年兔年勳章

我都係6月到期。隔日不同人call,港島私樓,貴到呢,3年約,100M,包disney mytv super 及家居,月費$178,點同佢續。

子爵府

2023年兔年勳章

昨晚又打來,終於回落$139,簽兩年,包家居電話,tv super,及home plus $800。

算啦,個人接受到。

首頁

尾頁

跳至