美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 estherangel 於 07-8-3 11:11 發表
如果食黃油蟹就盡量唔好食d 膏啦~ 食d 蟹肉就算囉~ 同埋可以叫個白粥或者白飯食飽d, 咁就唔洗食咁多其他野囉~

I start MSL course today and I have the rice box for lunch.
add oil add oil my target is 36 lbs

大宅

原文章由 MsFriendly 於 07-8-4 23:45 發表
Hi lufa,

見到你問estherangel d嘢, 我順便答句.
SD餐盒的汁係營養師設計的, 所以係可以食和食晒都冇問題, 但係街外的汁就一定唔可以食, 一定要走汁.^^

另外, 我的早餐通常係食烚蛋白兩隻, 又 ...

MSFIRENDLY:
呢兩日放假食了很多野, 今日第一次見營養師唔知會唔會比佢話,
我都有d. 要減36磅都唔知點算.

大宅

原文章由 MsFriendly 於 07-8-6 14:44 發表

Newbb2006,

唔駛驚, 你都係初初跟, 佢哋唔會咁快話你的, 最多叫你下次邊d嘢唔可以食, 叫你留意下.

我都係要減34磅, 我已減了一半, 只要大家一齊努力就得架la~ ^^

MRS FIRENDLY
覆完診, 跟了4m1600餐單輕了2.
呢個星期continue m1600, 同要加運動20min.
我昨晚stepper20分鐘, 好辛苦. 不過我會continue

大宅

原文章由 MsFriendly 於 07-8-7 16:14 發表

蛋白餐我都食得好多~

你d sd襲餐食完la? 點解耍食特別餐呢?
我今日依了sd mh103 印度加喱雞好好味:lol: :lol:
你鐘意邊種sd?

大宅

我都係8月2日開始, 不過我減了4.2lbs.
點解慢你3磅?

原文章由 lufa_show 於 07-8-19 23:31 發表
對唔住呀...呢排好忙...都冇時間上來tim~

希望大家唔好唔記得我啦~~
我報告下自己成績先...

我好開心呀...
我8月2號join~~3號開始食餐單...
到8月17號為止我已經減左7.6磅啦~~~
yeah~~各位姐妹都要加 ...

大宅

我重了1磅, 我都唔知點解?

原文章由 minmin82 於 07-9-1 19:01 發表
今日見營養師~我重左3磅呀~
我星期一到今日~都係5日姐~唔知點解重咁多~
都冇亂食野~只係有一日飲左3杯啤酒><
我M又要過多10日到先黎~咁快水腫?
營養師話~可能有關係~佢話叫我星期3再去~睇下減唔減唔到~
好傷心呀~之 ...

大宅

me too,我還差0.7磅.

原文章由 rexmom 於 07-9-4 17:30 發表
Hi 我減了接近一個月,等我報告一下先
9/8 161.5
13/8 160.8
17/8 159.4
20/8 159.2
25/8 158.3
28/8 159.3
31/8 157.8
4/9 155.8
雖然再落磅,但係dietitien話仲差0.3lb,但我都會加油. ...

首頁

尾頁

跳至