自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:下!智障更加要叫停,又生多個智障B

原帖由 卓玲BB 於 14-09-16 發表
下!智障更加要叫停,又生多個智障B ? 點解冇人睇住佢地架?
唉!我估佢地係常客,好熟啲環境,被的左上水後,後尾先發現佢地原來無走到,去左第二個池玩,之後我地喺另外一個池嘅池邊撞返佢,今次佢地坐喺池邊,無落水。我同個女嘅又互啤一輪,個男依然唔望我地,仲走左去,留返個女嘅,女嘅就撩救生員講野,但係都係he...he...hur....hur.., 救生員費時啋佢。睇嚟暫時我地都唔會再去。

大宅

引用:標題好勁爆。。。我以為有揾食男開post。。

原帖由 講州人 於 14-09-16 發表
標題好勁爆。。。我以為有揾食男開post。。。 蘋果日報有冇聯繫你
未有,就算有,佢地都唔可能圖文並茂

大宅

引用:你c6咁勇潛埋去睇?撞啱爆發咪⋯⋯

原帖由 carng.ng 於 14-09-16 發表
你c6咁勇潛埋去睇?撞啱爆發咪⋯⋯
係呀,我老公都驚會咁,所以只係離遠扮游過,但當時狗男女前後左右都無人,所以睇得好清楚。

之後我老公好緊張咁返嚟話係真嘅,仲興致勃勃想即時繑住我示範,可惜我聽完即刻火起fing甩佢,走去狗男女前面(當然遠距離)大叫大鬧。

carng.ng  鬧得好  發表於 14-9-16 22:15

大宅

引用:唔,我諗我知你講緊嘅係邊pair,住屯門㗎,

原帖由 翹mami 於 14-09-16 發表
唔,我諗我知你講緊嘅係邊pair,住屯門㗎,係智障!有次搭輕鐵,見到佢地,個女嘅好主動,係咁摸男嘅下體,比 ...

大宅

引用:真係都唔少呢d人啊!有見過男既用池邊個d吸

原帖由 sukicat 於 14-09-19 發表
真係都唔少呢d人啊!有見過男既用池邊個d吸水位自搞!想起都想嘔! ...
玩到出野咁點算????

大宅

引用:有冇圖片呢...

原帖由 Bunny_BB 於 14-09-23 發表
有冇圖片呢...??
唔帶得手機入泳池㗎

首頁

尾頁

跳至