心聲留言

跳至

首頁

尾頁

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

你改啲名又幾好woo,紅豆糕&雜果冰

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

b肉兜兜,
已過數俾你,plaese check, thanks

版主

b肉兜兜,
已收到,謝謝你 同埋你啲盒仔貼咗啲貼紙好靚,我仔仔成日攪住要攞嚟睇

版主

原文章由 b肉兜兜 於 07-10-4 07:19 發表
☆詢問各位意見☆

你地多數在咩月份會開始用護唇膏?我自己,梗係一年四季la.
(我想預算定幾時開始整..)

我就冇一年四季都用,係因為懶,不過通常中秋後個零月就開始要用,所以如果你整要預埋我呀,另外我啲紅豆糕差唔多用完lu 因為真係好好用,所以想報定名下次呀 謝謝

版主

b肉兜兜,
你無私既付出相信大家都知道,我係中期先夠胆問你,因一直都驚問你會唔會好貪心呢?但當收到後見到啲盒好有心思咁貼哂貼紙,就感受到你的心意,依家用咗啲紅豆糕令我同仔仔都用小咗好多有類固醇既藥膏,所以真係好多謝你

版主

多謝你先呀 另外上次啲雜果冰已俾仔仔用哂,可能呢排乾燥,仔仔隻腳龜裂得好緊要,俾佢搽咗真係好好多,如果下次整可唔可以預埋俾我呀,謝謝:loveliness:

版主

b肉兜兜:
護唇膏我想要冇味,驚仔仔唔鐘意啲味唔肯用,另我想試吓海藻粉,如有可否預我一份,thanks

首頁

尾頁

跳至