在職全職

跳至

首頁

尾頁

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

話說以前用開亞x聯合的套票,但試過遺失文件,因此當用完後就轉用另一間(快x達傳遞),點知發現嚟收件都係同一班人,先知原來呢間都係亞x聯合同公司.冇計,都要用,試咗30張都冇咩問題,只係電話要打好耐先有人聽,所以原完30張就再買啦,點知一開工就要同佢地開年,有份文件於2月5日收,應2月6日到,但2月12日仍未收到,致電查詢時只說一定要待某人才答到,等了4小時仍未等到有關之人員回覆,最後要嘈得好緊要那位小姐才回覆,她說所有文件已送出,但白單未回寫字樓,已叫有關人員盡快查核白單之蓋章是否正確.到2月13日仍未有任何答覆,但她好肯定說所有文件已送.到今天上午再查詢都係同一答案,我話幾時可以確實回覆我,她說下午.點知我的客戶於12時左右說速遞剛剛將文件送到,並說此速遞公司之人態度很差.但我到現在一直都收不到此公司之電話究竟係送錯公司定冇送到丫 相信佢地會扮作冇事就咁俾番張已蓋章既白單我 大家小心唔好用呢間公司之速遞服務.

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

原文章由 wyk 於 08-2-15 13:57 發表
聽你講完都登你 ,咁你宜家搵到間好的速遞未呀

仲有成40張套票未用完:-( 到時一定唔用呢間:tongue:

版主

我係2月14當日打咗一封投訴信去呢間不知所謂既公司,因我知再打電話都冇用,跟住之前好無禮貌的那位小姐打俾我,啲語氣唔同哂,我問佢點解會咁,佢話佢都唔知,會查清楚後再覆我.
終於等到噚日2月22日佢打番嚟講咗一個好奇怪既原因...當日個司機太多件送唔到,就將份件拎咗返屋企,到開工時再將份件拎番公司俾上司,但又唔知點解份件冇再送番出去......聽完我仲興,我話有冇攪錯,咁我2月12日打嚟check既時候都應該知冇送啦,仲要拖多我2日先靜靜雞送留,個女仔不停話都知係佢地錯,會俾番封道歉信我,我話咁離譜既嘢都可以發生,跟住我仲有40幾張套票咪要一路用一路驚

首頁

尾頁

跳至