美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:musee

今日join左,underarm同小腿

子爵府

引用:Quote:原帖由+菠蘿超人+於+13-05-19+發表今

原帖由 lingbelle 於 13-05-20 發表
小腿幾錢呀?都係任脫?
$7650小腿12次+腋下無限次

子爵府

引用:咁我停左咁耐,underarm+喺中間位置的確有

原帖由 thunder_bunny 於 13-05-19 發表
咁我停左咁耐,underarm 喺中間位置的確有二、三條生番出黎,但好幼,模係唔覺既,冇打算返去再打彩光喇, ...
小腿做左幾次??12次夠唔夠??

子爵府

引用:佢仲有無其他療情好介紹,一樣唔hardsell?

原帖由 chitling17 於 13-05-20 發表
佢仲有無其他療情好介紹,一樣唔hardsell?
尋日上過去,join埋,唔hard sell!

子爵府

引用:Quote:菠蘿超人+發表於+13-5-20+10:36+小腿

原帖由 thunder_bunny 於 13-05-20 發表
12次一定夠~

最初join 大部位6次(可做下手臂&膝下-即係小腿), 咁我下手臂打了2次, 小腿打了4次, 睇下效 ...
其实我full leg都幾多毛下架,尤其小腿俾我剃到粗晒,一粒粒黑點咁,大腿好少少,我驚12次都唔夠8次夠嘅話,我可以用其餘嘅6次退錢,或者轉做大腿$7650我都覺得好贵最驚做完都仲生

子爵府

引用:已book+下星期二去諮詢+希望唔hard+sell+la

原帖由 tiffanytang 於 13-05-20 發表
已book 下星期二去諮詢 希望唔hard sell la 依家小腿果啲部位大概幾錢度呀? 係分次數? thanks

...
唔hard sell,我join左小腿(12次)$7650 包underarm(無限次),大概2個月做一次

首頁

尾頁

跳至