論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

非常心痛! 菲律賓政府好有問題!!唔請菲庸係正確選擇!!

大宅

菲律賓政府真係好有問題!咪應承住比佢復職先囉,放左班人質先啦!
原帖由 littlewood 於 10-8-23 23:53 發表
我好憎恨佢地,成班什麼特乜隊,無鍊用,整禁耐都入唔到去!

大宅

所以呢咁既國家,又點會有好人出吖!不知所謂!
原帖由 tssy 於 10-8-24 00:36 發表

Totally agreed!!!!!!!!!!! 警察有好多次機會可以遠距離射殺個槍手, just like when he opened the door to let the old man came down, his gun was just hanging on his body, not pointing any ppl, that's a ...

大宅

緊係唔好去啦..佢地仲抵賴話記者一直現場報導, 令個槍手瞭如指掌。
原帖由 rachellam 於 10-8-24 02:15 發表

我們也很痛心 ,也是剛剛提及不想再去該國旅遊了

大宅

支持!!如果僱主吾反對,政府應該協助我地掉哂x菲律賓人返國!不用補$,不用機票!野蠻對待就野蠻對待啦!
係香港人機永久不去菲國!
等佢地d人成日黎做公主吖嗱!告僱主吖嗱!
原帖由 lovelytwins 於 10-8-24 10:54 發表
永久不發簽証給菲人!!!!
掉所有菲庸返菲律賓!!!!
斷絶所有外交關係!!!!!!!!

大宅

有骨氣!佩服
你而家取消吾得咩?使咩等佢黎,又要比機票,又要補$啫!蝕都係agent費啫!
原帖由 marksix123 於 10-8-24 09:54 發表

我現在部署, 請印庸, 新姐姐到即炒菲菲, 比菲政苦知中國人都是人,人命是無價的, 為甚麼連一個職位都不如, 呼籲香港政府做點事為港人出啖氣, 從今起不輸入菲庸.
告訴菲律賓政府我們很 :anger ...

大宅

佢地d人種好有問題!我吾會用我既錢養菲傭,間接又養佢地!
遊行啦!如何發起?
原帖由 小圓圓 於 10-8-24 13:02 發表
同D鈍菲一樣無腦無譜,咪又係成日做D嘢去刺激你,跟住出左錯出左事,佢就唔理你死活,拍吓屁股就走得,一滴同情之淚都無.佢地攞錢番去,咪養埋D咁既飯桶囉.最慘我地重要有份幫佢地養飯桶,真係諷刺咯.好在我宜家轉左印傭,咁 ...

大宅

http://www.facebook.com/photo.php?pid=5494794&o=all&op=1&view=all&subj=136180619759153&id=518195871#!/event.php?eid=136180619759153&ref=notif&notif_t=event_admin

請大家參與! [/quote]
原帖由 bb12252006 於 10-8-25 00:30 發表
釋放菲國人,
殺死香港人。

菲警無膽識,
如何去救人?

總統未接電,
如何指揮人?

你還相信大話連篇的菲律賓人?

首頁

尾頁

跳至