跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 藍田媽咪請進

觀塘區06年6月bb聚會報名處
日期:10月28日或10月29日(請投票)
時間: 2:00pm
地點: wkwok01屋企(觀塘) confirm實再pm地址俾各位

報名先:

網名 人數 日期
1. prutong-------1 or 2A1B---------every sat/sun
2. wkwok01--------1A1B1B-------------both dates OK
3. smilefish ------- 1a1b ---------- only sat (prefer 21/10)
4. 頂級美人-------- 2a1b---------- 28 Oct afternoon
5.elainelam6868---1 or 2A1B------28 Oct PM/ 29 Oct
Lilypie Expecting a baby Ticker

別墅

唔好意思,我之前沒有留意到時間為14:00,因為我係荃灣返工,28號收13:00,我仲要返將軍澳湊亞b,我諗我要14:30先到,記住等埋我先開始
Lilypie Expecting a baby Ticker

別墅

安排得太周到,打攪晒!

別墅

如果駕車來,架車可以泊邊,幾多錢一個鐘?

別墅

wkwok01 :

太好了!

別墅

好開心今日同大家聚會,真係好多謝wkwok01,安排得太好了,期待下次playgroup再同大家見面,或者約出來食飯�其他都可以呀!

別墅

那日我都有幫你們的小寶寶影相,不過我都係技術差, 好蒙,所以都不能send番比你地,sorry!

另外我都同亞仔係星光打道整左手印啦!真係多謝你地,如果唔係你地話我知有得整,我就會幫襯honeybebe,依家平咗好多!

prutong:

我的e-mail: [email protected]

別墅

我個手模都未攞呀,因為我拎埋張相比佢加落去.

別墅

我昨日去了星光大道拎手模啦,好靚呀!係得那一間的,所以一定搵到.不過昨日起加了價,單手$150.

1set-雙手加雙腳連相&玻璃箱,由本來$580加到$750!(不過都平過honeybebe)好彩我早幾日前帶亞仔去整了.

首頁

尾頁

跳至