自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

星期六帶左個女去62 99到過夜!今曰2公婆唸住湊返個女返屋企!
點知個女見到我地個時,眼神極衰好似仇人咁!
話5返屋企!我month低問佢,做咩呀!papa mama 帶你返屋企,你爺爺嫲嫲玩得好開心係米?
我個女話:我5中意papa mama!
我即時個心實曬!c6嬲到頭都痛!
待⋯

大宅

引用:咁...你地做咩要掉低佢....

原帖由 arale1668 於 14-02-16 發表
咁...你地做咩要掉低佢....
為左満足62,99!佢2成日同個女講係度訓!陪爺爺嫲嫲!
我地只不過相隔5個地鐵站!我地食完飯不停講!比個女係度訓!
62,99知小朋友中意食立雜野,又係咁比佢食!我同c6好5中意!討個女歡心!食完又叫個女5好話我地知!話papa mama會鬧!教佢講大話!
唉!我同c6講比個女係度訓一,二晚5怕!等2老開心下。。點知。。

大宅

引用:小朋友幾多歲,第一次係外邊過夜?之前有無

原帖由 Hanayori 於 14-02-16 發表
小朋友幾多歲,第一次係外邊過夜?之前有無同佢講清楚?
童言無忌,唔好上心。
3歲第二次過夜!第一次係新年!
初一,1晚我同62,99講初二要帶佢走因為初三要去我屋企人拜年!我62,99個樣好5⃣️中意!
初二到左屋企,62話我驚你個5跟你走!
我話冇得5走!我要帶佢去拜年ga!
我之後同個女換衫,個女話我5走!爺爺嫲嫲叫我5好同你D人飲茶!係度住!我5走!

BREADWING  你6299都得咖啦,玩挑撥離間,以後咪駛指意再黎  發表於 14-2-17 15:38
ac917  都估係佢地落藥  發表於 14-2-17 12:03
kmcatbb  嘩,乜你6299咁教你個女㗎!  發表於 14-2-16 19:39

首頁

尾頁

跳至