美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

請問Domohorn Wrinkle個試用裝可以用幾耐?用完真係會有明顕效果嗎?我月尾去日本旅行,如果好用我上日本Domohorn Wrinkle買再送去酒店可行嗎?還是香港買都差不多?thanks!

大宅

畀面勳章

回覆:Domohorn Wrinkle試用問題

請問係無咁乾定真係緊緻左、減左紋?

大宅

畀面勳章

引用:Quote:ethan1002+發表於+15-3-8+22:08+今次

原帖由 :)123 於 15-03-08 發表
咁無辦法了。dw 的安排都幾好,可以在日本買yen 付款但同時享有香港的優惠,贊。
...
香港有咩優惠?

大宅

畀面勳章

其實會不會有酒精成分?佢地有位職員打俾我問我皮膚敏感情況,問左幾次對酒精有冇敏感

大宅

畀面勳章

引用:Quote:zinacef+發表於+15-3-10+19:40+其實

原帖由 ethan1002 於 15-03-11 發表
佢只有一件產品以我所知有酒精, 就係「白花」, 呢個係禮品, 要用積分換
thanks! 今日收到試用裝,希望work! 如果OK的話,我係咪去日本網頁訂,月尾可以日本酒店收貨?

大宅

畀面勳章

多謝大家嘅資料!剛剛用完準備3點,落妝好泣,洗面0k,個mask幾得,用完即刻光澤左!想請問基本4點,一次過要曬嗎?cream 同lotion一齊用定分早、晩?

大宅

畀面勳章

今日打去hotline 問過,可以送去日本酒店,用yen計,照有香港優惠,未見過有隻品牌咁大方!

首頁

尾頁

跳至