自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

疫情前都跟開佢去廣東短線遊,非常滿意的,可惜疫情期間執咗;但聽聞佢開返,請問係咪真的? 因我睇免費報紙嘅旅遊廣告都唔見美食之旅和匯景噃。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原來係咁... 咁而家辦廣東短線遊邊間好D? 大航假期 / 味力之旅 / 美味假期 / 廣東旅遊 / 食玩假期 / 關鍵旅遊 / 醉美遊中國 / 繽紛遊天下 / 星辰 / 永安
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dc712004 發表於 23-8-18 15:31
好似話而家叫風景游

搵到風景遊嘅網頁,金筷子美食、山靈水秀... D字眼又真係似以前美食之旅喎,不過響D免費報紙就唔見有廣告,所以根本唔知有呢間旅行社添

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dc712004 發表於 23-8-18 16:47
風景遊Facebook

,話時話,聽聞美食、匯景係同老闆的,唔知匯景有冇開返呢?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

whywhite22 發表於 23-8-18 17:00
係又唔錯,我以前跟過美食之旅幾次都滿意。

係呀,遇到其他團,望到無論食、住,真係比其他團好;
記得旺季時響深圳集合點,美食之旅超過百團,一遍藍色旗海,何其壯觀,風頭真係一時無兩,希望佢俾心機,回復當年光輝

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

shop_baby 發表於 23-8-19 20:22
2間合併左變左繽紛遊天下

哦?但風景遊都話自己係美食之旅2.0嘅?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

jollyma 發表於 23-12-24 23:59
有冇人更新一下,繽紛遊定風景遊?邊間先係以前達美(美食之旅) ?

應該係前美食有啲老闆開咗“風景遊”;
另一啲前美食拍伙前匯景開咗“繽紛遊天下,而於8月正式改名為 “美食之旅””

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊