跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

大家taste一樣咁好, 真係好靚嫁.........要俾$話我知啦!

原文章由 winwin815 於 08-5-19 18:11 發表
仲有呀, 一套係湖水綠背心配白褲仔嘛, 仲有一套黃色小象, 呢套係我地校服呀, cash, 昕昕都有

你比我啦, 我依家懶, 有時唔想煲粥, 小穎唔啱, 文文都啱嘛

...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

曦豬媽,
昕昕都好驚趙e生, 未入去已經喊定先, 上次昕昕係支氣管哮喘肺炎, 真係嚇死, 足足食左兩個禮拜藥, 但一樣野好啱, 千其唔好俾凍野佢食, 一食又中招, 依家邊個俾凍野佢食, 我會問定佢攞 $380, SO FAR無食就無事, 唔到你唔信

原文章由 Rain~* 於 08-5-22 23:36 發表
今日真係好攰好攰.........
曦豬仲係有痰,咳同鼻水...
我又請左假,又帶佢見多次趙e生..
曦豬好似好驚e生咁,
入到去開始喊..係失控咁狂喊..
最後仲喊到嘔tim...
最後..e生o既結論係..
曦豬氣管+支氣管敏感..
如果打理 ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

我見隔離POST話$155呀, 都唔算平........

原文章由 Rain~* 於 08-5-23 07:55 發表
朗媽
我尋日都有去永安ar~
不過真係太..多人喇..所以行左一陣我就走喇..
臨走o係永安門口見到個婆婆看住架車仔..
上面有3箱明治!!
我唔記得左睇奶粉ar.....
唔知明治平唔平呢...
曦豬契媽怕多人唔比我上去再睇...
...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

係呀, 第一次我同佢睇, 又聞氣又吸痰, 好鬼恐怖, 佢就不停郁, 我就不停喊, 事關佢講到好嚴重, 我第2日仲要飛, 真係嚇死我

原文章由 Rain~* 於 08-5-23 08:52 發表
昕媽
趙e生d病名真係好鬼長,唔知係咩真係嚇c...
我諗我一定要唔比曦豬食凍野喇....

[img][/img]

大宅

陪月勳章

Cash Ma,
我同昕昕今晚都join到呀, 已經通知經理人啦

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-23 12:21 發表
美人 ma,

有呀 ... nic ma 見到有, 我都想明天去 look
look , 買個比 cash try 下
[img][/img]

大宅

陪月勳章

我叫左姐姐攞番條褲仔同pooh pooh 泳衣俾你, 不過唔知佢記唔記得呢........

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-23 13:19 發表
昕 ma,

知啦 ... 而家有成 21 定 22 人 , 不過 ruby
話無甘大張 table 比我地 ! 到時要迫迫地 , 大家
將就下先得啦 ! 8 個 bb yeah .....

...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

我都番到, 洗完白白啦, 昕昕勁like對slippers, 仲要多謝louis ma, 鬼仔ma同nic ma

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-23 22:56 發表
我地食完飯啦, 有無人係度呀 ??

美人 ma,

番左屋企未 ?? natalie 無野麻 ?
[img][/img]

大宅

陪月勳章

我夜晚約左人係西環食飯, 諗住去一轉香港公園或者荔枝角公園

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-23 23:19 發表
昕 ma,

好快手 wor ... 我而家先去 bath,
昕昕 like 就好啦 !!

係呢 ... 明天 pm 你去邊 ?? 我同
nic ma 放 2:30 無定去呀 ....
有無 plan 去影影影呢 ??

我地想去 ma wan / di un 湖,
不過未 confirm ..... 怕勁 ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

係呀, 好開心呀, 第一次見朗b同潼潼, 佢地你追我追, 好開心, 昕昕仲係你有你玩, 我有我行, 激死

原文章由 HoneySu 於 08-5-23 23:22 發表
我都係度呀, 今日好開心呀. 咁多小朋友一齊玩. 見到佢地以前就各有各玩, 到依家識得你追我逐. 突然覺得佢地大個左好多呀. 開始有自己朋友仔. 感覺時間真係過得好快.
...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

我放3:30呀, 如果入馬灣或者迪欣湖我一定趕唔切, 我上個禮拜去左鐵路博物館, 雖然細細地, 但影相都幾靚, 你同hb有空走番轉

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-23 23:36 發表
natalie,

你唔好笑我啦 .... 我真係唔識
個 2 隻野先甘問你咋 , 怕真係
錯左又唔比換未 c ??

真係 c 蠢既我 ... 你仲笑我
明天比 cash 著再比你 look
look !!

昕 ma,

又 lai chi kok ... 我地唔去啦 , hk
park ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

其實唔多人嫁, 可能地方偏僻啦, o個日昕昕著對涼鞋去, 中晒招啦, d腳趾仔損晒, 仲有唔記得做防蚊設施, 俾hb哦左我好耐

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-24 00:32 發表
昕 ma,

見你 tai po d 相好好呀 , 個日好似無乜
人甘 wor ! 昕昕條 dress 好有型呀,
好醒目甘 !!

明天一係我問左 nic ma 想點再打比你,
你係邊度番學呢 ?? 我地 2:30 係順天
放學呀 .... 再 contact 啦 ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

Cash Ma,
你都咁早定根本未訓過, 未D石仔整損, 仲有咬到成身粒粒野, 我呢個大頭蝦既亞媽咩都唔記得帶, 你見我噙晚連bowl同spoon都無帶就知

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-24 08:46 發表
昕 ma,

早晨呀 .... 我地上次 10/1 去左
一次 , 不過叫多人 lor !

你影有 d 舊車架同路軌好掂呀,
同昕昕條裙好親下 !!

>> 涼鞋 ... 係未石仔所以損呀 ?
真陰公 , 防蚊我同 nic ma 都買定
蚊貼係袋 , 去到邊都有得 ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

Cash Ma,
你都咁早, 定未訓呀, 咪係d石仔整損, 又咬到成身都係, hb咪嘈law, 不過我真係好大頭蝦, 你見我噙晚連bowl同spoon都唔記得帶就知啦

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-24 08:46 發表
昕 ma,

早晨呀 .... 我地上次 10/1 去左
一次 , 不過叫多人 lor !

你影有 d 舊車架同路軌好掂呀,
同昕昕條裙好親下 !!

>> 涼鞋 ... 係未石仔所以損呀 ?
真陰公 , 防蚊我同 nic ma 都買定
蚊貼係袋 , 去到邊都有得 ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

Cash Ma,
片片黎嫁, 噙日公公幫我掃左20包呀, 好開心........

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-29 00:18 發表
natalie,

我都係 ARM ARM 見到呀, 不過唔知
係片片定 PANT 呢 ?

CASH 而家介片片 , WEEKEND
同 SLEEPING 先用 .... 唔知入唔
入好呢 ??

我想問係未 D 片片都要用到
3 - 4 歲架 ?? 要買定 XXL 嗎 ?
:lover ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

都有9成似, carter ba既hints咁鬼明顯, 弓起弓起

原文章由 winwin815 於 08-6-4 07:27 發表
仲係咁....

..........mouth: ............. ........

.............................

我估我地估得冇錯啦 keke

...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

仲有我呀.........

barney 團購

1. cash ma
2. 曦豬 ma
3. natalie
4. yvonne ma
5. shadow
6. 昕MA

原文章由 shadowso 於 08-6-4 12:49 發表
嘩, 好抵呀, 買一套平過我買一隻呀, 我都要一套呀.

barney 團購

1. cash ma
2. 曦豬 ma
3. natalie
4. yvonne ma
5. shadow
[img][/img]

大宅

陪月勳章

無事就好啦, 真係俾你嚇c, 休息多D, 等緊你出黎玩呀

原文章由 SSAAMM 於 08-6-4 13:21 發表
唔上黎都唔知個c6.....多謝大家關心!
其實今次自己一早都feel到, 因為今次仲辛苦過上次. 而之前入院,因為感冒, e生唔比食消炎藥/抗生素,燒o左3日之後,仲o侯龍發炎,飲唔到水. 所以要留院吊鹽水. 去5日完泰國,返o左1日 ...
[img][/img]

大宅

陪月勳章

係lu, 太陽伯伯, 太陽伯伯, 你去左邊, 你去左邊, 快D快D出黎, 快D快D出黎, 笑哈哈, 笑哈哈
邊度都唔駛去啦...................

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-7 10:27 發表
早晨呀 .... 今日我呢度又克又大雨 , 真係
唔水諗出去邊度玩呀 !!

太陽伯伯 .... 你真係去左邊呀 ??
[img][/img]

首頁

尾頁

跳至