跳至

首頁
12345...24

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

hi .... 報到先 !!!

parco ma,

好緊張呀 .... 好快見到妹妹啦 !! 祝您樹樹順利 ,
生個肥肥白白既囡囡 !!!

[ 本文章最後由 chickenwing2006 於 08-3-29 23:23 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

唔水驚 , 食左退燒藥未呀 ??
比 d 水佢飲, 同埋用溫水手抹下
身啦 .... 好快無樹架啦 !

我 cash 改左係 4/1 打呀 , 而家
聽完都有 d 驚驚地 tim !

原文章由 S.Africa 於 08-3-30 02:22 發表
報到先

Parco媽

"鄧"你緊張,不過,祝你事事順利

今日阿仔打歲半針,發燒呀!攪到我同hb好擔心,今晚兩個都唔禁瞓.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

我未係 12:00 頂唔住 .... snap
左 2 個鐘多 d lor !

而家又心思思要清相同 blog
so 又見到我係度 !!

nic ma 今日獨守空圍 , 因仲有
running nose nic pa 唔比佢同
我地去 gold coast ..... 相信明天
都可能唔番學架啦 !! 呢 2 天真係
悶 c 佢呀 !!

係呀我今日同你 , nic ma 我 cash
都係各買一套校服咋 , 一,三,五著正常
二 , 四 , 六著運動衫 !! 買左到時再補
都唔怕 !

陳主任一見我 , 記得我係 x 太 .... 佢可
能被我地 2 個煩 c so 甘心刻都唔定 !
唔豬會唔會 black list 我 2 個 bb
呢 ??

仲有呀 .... 你要盡快交番個堆文件
wor , 同埋你有無交過你 or hb 既
id copy 比佢 ?? 如果無都要比番
一份佢地 keep record !

你明天如果見熹熹 tired 既 , miss
一堂比佢休息下啦 .... 唔係車出車入
仲蝕啦 , 反正唔係 donna ee 堂
missed 都無損失 :;pppp: :;pppp:

係呢你 confirm 左佢 kwun tong
個度未呀 ?? nic ma 個 fd 要唔要
呀 ?? 想 8 下 update 下
原文章由 S.Africa 於 08-3-30 03:05 發表
cash媽

嘩!明明你11點幾唔見人,突然又出現,好野!

現在又退了燒,因為d退燒藥好勁呀!希望明天可以返學啦!

今日打針,要3個人至攪得到阿仔,打完都有crazy cry一陣!不過,阿cash係囡仔,應該會好d,沒有那麼好力反抗.我個 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

叻 MA,

好靚呀 ..... 不過呢 2 日好 支力 , 一定要好好休息黎緊 4 日 !

唔係 FRIDAY 到 SUNDAY 又放假 , 無得去玩仲衰 !! 4/4 - 4/6 放完假 , 4/8 我又要充軍 10 天啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

開心呀 ... 2 日我地都去左
beach , 好好玩呀 !!

你有空查 email 啦 , 熹熹今日點呀 ?
係未 sleep 番多 d 無甘燥啦 ??

fever 都無哂啦 ?? cash 4/1 打
唔知會點呢 ??

原文章由 S.Africa 於 08-3-31 00:54 發表
路過,又等我答下咀先,叻媽,你d杷好令令呀!

你地今日玩得開心嗎?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma , 豆 ma,

仲有料報 ... jusco 仲有 $ 1 / 4 條
pamers 呀 !! rain 今日又去掃左好多 ,
total 佢有 75 包呀 !!

要既再去博下 , 可能仲有貨番呀 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

無問題啦 ..... tea 幾時都可以
drink , 相幾時都可以影 !

熹熹快 d 好番最緊要 , 可能真係
10:00 - 11:00 係佢既 sleeping
time , so 唔水 15 min 攪掂
sleep 埋 !

你明天係未都係 off ? 定係要番工 ?
如你 off , 去 apm jusco 搵下都
好呀 ! 不過我要 work , at least
7:00 先番到去 lur

喂喂 ... check email 呀 !!

原文章由 S.Africa 於 08-3-31 01:22 發表
cash媽

好開心喎!呢段時間去breach真好,小d人,可以影下相.下次我地要join你一齊去下先得.

今日我同hb溝通得唔好,打電話比你講完,自己唔知自己講乜,你再追電話來的時候才酲(真係白痂),阿仔今日放學唔水15分鐘已經瞓 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

其實係 $ 1 / 4 條換購 , 但 total
個 cost 係 jusco 係甘上下 :

$ 7.5 juice + $ 1.00
= $ 8.5 / 4 條 pampers +
2 片 free 既 huggies

$ 1.2x 一條 pampers
/ huggies 都真係抵既 !

唔心郁都奇啦
原文章由 S.Africa 於 08-3-31 01:23 發表
cash媽

聽到心郁郁想換添

瑪瑙宮

好媽媽勳章

鬼仔 ma,

唔係呀 .... RAIN 掃左 75 包 , 係佢
話我知架 ! 佢今日係 JUSCO PM 掃完
到 10:30 收工再去又有新貨出黎 !

甘我先心 cc 想明天去咋 , 之前百雞
同 manning 無哂啦 !

估唔到而家反而 jusco 仲有 wor ???

不過有 mami 係 2 手放 20 包 L , 你
要唔要呀 ?? 附帶條件係要同佢買埋
WET TISSUES / VITA SOY MILK
個堆野 !!

你有 INTERESTED , 打電話比
我 .... anytmes ok

原文章由 S.Africa 於 08-3-31 02:05 發表
嘩!你好有計劃呀!勁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

RAIN,

我同個個 mami 講左你可能唔要啦 .... 佢都話 ok
不過你有空打電話比我啦 !! 佢再放 20 包出去都
無問題既

另外報告下 cash 今早去健康院先 , 佢有 80 cm
高啦 .... 不過只有 10.01 kg 咋 !!

一日食 3 奶 2 粥都係 22 磅人仔 , 佢真係 mini
size 呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

carter pa,

你 d 相都好靚呀 !! 不過想問下 why 你 d
相綑哂克邊 ?? 係未個 d 克角 feel ?? 有乜特別 ....
可唔可以解釋一下 !!

唔該你 !

仲有呀 .... 叫 carter ma 查 email 呀 !! 唔該哂 !!

原文章由 SSAAMM 於 08-3-31 10:29 發表
Canon 24-105 F4L IS USM REVIEW

http://www.cameralabs.com/reviews/Canon24105mmL_with_400D_XTi/index.shtml

瑪瑙宮

好媽媽勳章

CARTER PA,

問多一句 .... 呢支 len 既威力係邊 ?? 睇完呢個
website 都唔係好明 , 指點下

唔該唔該

原文章由 SSAAMM 於 08-3-31 10:29 發表
Canon 24-105 F4L IS USM REVIEW

http://www.cameralabs.com/reviews/Canon24105mmL_with_400D_XTi/index.shtml

瑪瑙宮

好媽媽勳章

謙 ma,

唔會掛 ... 今個 fri 仲係謙謙 18 個月生日大 project
tim ..... 呢幾日比佢 sleep 多 d 食多 d 橙橙增加抵抗力
啦 !! 唔好自己嚇自己啦

希望你地玩得開心 d , 食多 d strawberry 呀 !!

原文章由 hksandy_ma 於 08-3-31 10:59 發表
禽日謙謙玩絕食同絕瞓,我地餵咩佢都係食小小,之後工人返黎餵佢食,佢又肯食wo,都唔知發生咩事,希望佢唔係病啦。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

想係度多謝你呀 !! sat 真係麻煩哂你

原文章由 hallonatalie 於 08-3-31 10:56 發表
Parco ma,

嘩~~妳今朝好早喎~!
我都祝妳事事順利,妹妹乖乖食得瞓得啦~!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

我個個 good fit 呀 ,

但 nic ma 未有空收貨 !! 今個 weekend 佢會見
到架啦 !!

麻煩哂你呀 !!

原文章由 hallonatalie 於 08-3-31 11:13 發表
Cash ma,

唔水客氣啦~!
係呢,SIZE啱用嗎?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

豆 ma,

甘熟未玩呀 .... 我都係順路 + 順便咋 !!

cash 昨天一上車 .... 即 sleep 啦 , 佢真係超 "支力"
呀 !! 你有空收 email 啦 , 我有野問你同 mr 招呀 !

快快快啦

原文章由 matches 於 08-3-31 11:15 發表
Natalie, Cash ma,

我都係要再一次多謝晒兩位呀....

Cash ma,

吉之島我都想去掃呀, 不過唔近我呢...早知尋日去一轉啦....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

wawa,

我有時阿 q ..... 安慰自己 cash mini size 都好
既 , 唔好似我自己甘 "山東大炮" 麻 !!

原文章由 wawa 於 08-3-31 11:32 發表
文懿ma

淳淳都係咁高咁大咋.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

可能我陀佢時有血糖高 , 好多野都忍口唔食得 !! 唔知合甘
出黎係未會 skiny 一 d 同無甘大隻呢 ??

不過我都怕佢有我 d 肥基因架 , 好似我甘就慘啦

原文章由 hallonatalie 於 08-3-31 11:42 發表
Cash ma,

係喎,妳同cash pa都算幾高大下,我估Cash大個都會似您哋嘅~!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

cat,

但我而家可以做既 model 係大肚南 model 呢 ??
仲有痴肥人既代言人我都好稱職呢

原文章由 catmilkw 於 08-3-31 11:54 發表
"山東大炮"唔好咩,我都想自己係,可以做model

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NATALIE,

我估 huggies L OR XL 啦 ...... CASH 係 L 頂 CUP
柔綿 , 文文一定仲好肉地啦 !!

原文章由 hallonatalie 於 08-3-31 12:05 發表
噤文文仲著緊乜碼呀?

首頁
12345...24

尾頁

跳至