親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:剛剛換左機票,月底一家三口出發去新加玻,

原帖由 syling 於 12-09-08 發表
剛剛換左機票,月底一家三口出發去新加玻,順道去埋Legoland,到時拍條片同大家報導下。 ...
Yeah , 正呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-9-6+23:2

原帖由 MWFCHAN1 於 12-09-10 發表
請問在邊到做緊promo?

tks!
UA promo .... 不過時間麻麻 2130 去,0630 番, $19xx 一個大人直航,我問左倆間 agent 都有

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+MWFCHAN1+於+12-09-10+發表請

原帖由 chickenwing2006 於 12-09-10 發表
UA promo .... 不過時間麻麻 2130 去,0630 番, $19xx 一個大人直航,我問左倆間 agent 都有:lover ...
早倆日問如二大二小 $6696 feb 7 去,feb 15 番仲有位

瑪瑙宮

好媽媽勳章

littlestar08 發表於 12-9-12 00:51
我都係打算明年2月新年去, 你地打算在新山住邊間酒店呢?

我想等公主碼頭間新野, 又或者會 book KSL

瑪瑙宮

好媽媽勳章

connie3803 發表於 12-9-11 17:13
我都係15/2自由行, uss + legoland+ hellokitty ,
麻煩分享下邊到買package + ticket,
6大3小, thanks!

2/15 出發呀 ? 想要馬航定係 UA 呀 ? 我幫問下我個 agent , 之前我問左 2/8 去, 2/14 番既馬航 $ 10500 2 大 2 小呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

LongRyan 發表於 12-9-12 22:16
我都想BOOK UA, 心大心細中............

我早 2 日忍唔住 .... book 左啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-9-12+22:

原帖由 LongRyan 於 12-09-13 發表
我都就快忍唔住喇.............你book左幾時?
Hehe feb 8 & feb 15

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:回覆+chickenwing2006+的帖子 我見雜誌有

原帖由 littlestar08 於 12-09-13 發表
回覆 chickenwing2006 的帖子
Yes yes .... $2100 for 3 nights 幾抵 lor

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+littlestar08+於+12-09-13+發

原帖由 chickenwing2006 於 12-09-13 發表
Yes yes .... $2100 for 3 nights 幾抵 lor
Deluxe room 仲平 ,3 nights RM $614

瑪瑙宮

好媽媽勳章

connie3803 發表於 12-9-14 15:17
回覆 chickenwing2006 的帖子

10月中先批假, 係15/2 or 16/2去,

我都係打算甘 plan , 由機場直接去新山 , 先去 shopping outlet , 第 2-3 日去 legoland + hello kitty land .... 之後番 sing 再住 2-3 日甘 ...... 我又係正正新年去 , 我估 sentosa 初三/初四會去貴到 $3xxx 一晚 , agent 講又未出到 2 月價錢 .... 而家係 agoda 搵緊其他 hotel 睇下先 ...... 真係太貴既, 我睇今轉未必住 sentosa lur

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Singapore+過關馬拉大約廿分鈡(關口對關口

原帖由 ChakWong2001 於 12-09-18 發表
Singapore 過關馬拉大約廿分鈡(關口對關口計)
馬拉新山去legoland車程(私家車)約1個鈡
方便! ...
Singapore 機場有冇車去新山呢?有就最方便啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:重有,legoland+ticket+宜家可以online+boo

原帖由 superpiggychan 於 12-09-18 發表
重有,legoland ticket 宜家可以online book 早7日有75折!!!
Wow .... Thank u thank u

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:yan924+發表於+12-9-19+12:05+有無人

原帖由 Hei3705 於 12-09-19 發表
I also want to know too
睇 discuss , 好似係當地旅行社買飛架

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-9-19+13:

原帖由 Hei3705 於 12-09-19 發表
我都有睇過, 但去到先買, full晒未死, 如果買左legoland ticket點算出
Hehe 暫時冇咩頭緒,希望今個月尾多 d jm / Ching 去完再報料上黎啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

zzzlam 發表於 12-9-25 16:42
請問可以玩到一日嗎?定半曰夠皮?thx

我地都等緊去左既 jm / c-hing 番黎指點下

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Shown媽媽 發表於 12-9-26 17:13
謝謝回覆 ^^ 我意思是, 關與關中間是再上950對嗎? 還是一出了SINGAPORE關就要轉LEGOLAND巴士再入MALAYSIA關 ...

去 discuss 同埋台灣個 d 旅行網睇睇, 我估呢 2 星期都有人去完有寫 blog 或者遊記架 .... 可以去 see see

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+Shown媽媽+於+12-09-30+發表

原帖由 Forever_friends 於 12-10-01 發表
係地鐵站newton(NS21)出,巴士站係newton food centre隔離,巴士每25mins一班,記住要keep車飛for再上cw車 ...
Save 起先,thanks for sharing

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-10-15 13:23
各位想詢問有關包車資料, 我係透過"背包客棧"呢個台灣旅遊網搵到一個叫shaneGan既人, 係個WEBSITE到PM左問 ...
甘呢間真係幾貴 ...... 我打算 book KSL 車 RM$ 200 番 HOTEL 平 D LOR

ccyin  我上次問6個人係RM200, 人少d可能會平d  發表於 12-11-5 17:51

首頁

尾頁

跳至