潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章

一個purple pourpre 銀扣,一個Vertigo金扣。諗左好耐。一心想要綠加金扣。但老公見真身話purple pourpre 好靚。問朋友意見,一半一半。有人話一定睇色先,有人話睇扣先。我自己兩個都ok因為兩個色都冇。
我考慮既係邊個比較難有啲?
Purple pourpre會否太鮮?
Vertigo是否好襯?
應該揀邊個呢?

男爵府

Lindytiger 發表於 18-8-7 00:37
Vertigo 配金扣好型

Exactly! That’s what I think too! 但我本身唔係型開既人,先特別需要型既單品

男爵府

mint2014 發表於 18-8-7 01:02
I personally like green color, but for Constance I vote for purple this time, seems more easy to mat ...

I don’t have anything green bag, that’s why I kinda want to have one, but the L3 is so gorgeous in person. Thanks for your advise! I think that may be a little easier to go with my outfit overall.

男爵府

luvkaka 發表於 18-8-7 09:43
回覆 selialee 的帖子

WOW. 咁難選擇既, 我只愛金扣, 但不愛綠色... 紅色靚好多但..... 銀扣.... 唔好意思 ...

L3好似冇金扣,我朋友只要金扣,佢都turn down 左個B25。不過L3都幾搶,再加金可能太多。

男爵府

Honey917 發表於 18-8-7 10:28
L3係冇出金扣㗎!不過L3配銀扣都好好睇。

Thank you! 我諗我有答案了。
想請問L3是否seasonal?
我見vertigo好像一直有。L3前年?定上年出?是否之後一直有定seasonal?

男爵府

laylayman 發表於 18-8-7 13:47
我買咗I6 Rose Extreme PHW 睇黎同個 L3差唔多色。個Sales話I6冇出金扣。
雖然L3比較Sharp但放係Constance ...

Thanks for your sharing!
我之前一直覺得C24對我講好大好似書包,mini又太細放唔到野。不過遇到色有offer就試試。因為有C24既朋友都話好好用。

男爵府

maggiecps 發表於 18-8-8 22:08
I vote Rose Purple! 請問邊度有兩個color比係簡吖?要spending? Thanks!

唔喺HK㗎HK 冇相熟SA.
要spending, 不過都係自己喜歡既野啦,冇特別計住去拎袋。啲兩個係突然有貨,我冇特別問。

男爵府

colorchu 發表於 18-8-7 11:02
回覆 selialee 的帖子

呢個綠比較 sharp, 唔算係型嗰類, 而且配金好似唔夾.L3 就 girly D, 我本身抗拒 pur ...

Thanks! 我都諗L3加金扣太多了。相信L3 Kelly好靚!

男爵府

Honey917 發表於 18-8-9 22:44
樓主,唔好意思騎劫你嘅post, 我喺呢到分享我最近在巴黎買嘅L3 28 Kelly .

sellier! What a pretty! Of course I don’t mind! Did you get her the first day you went?? Share your hunting story!!

男爵府

Honey917 發表於 18-8-9 23:32
我和C6 一共去了5天,C6 在第二天攞到online appointment, 我就最尾的那一天攞到appointment. 去到时约11: ...

That’s great! 我同你一樣唔想再要橙同白
我冇咩袋想要。如果要,我諗係sellier kelly

男爵府

colorchu 發表於 18-8-10 11:31
回覆 Honey917 的帖子

Hello Honey917, 我同你差唔多經歷, 除咗個L3 Kelly sellier 一樣外, 我又係N年前買 ...

唔緊要!一齊傾仲開心

男爵府

colorchu 發表於 18-8-10 12:06
我個L3喺東京買㗎,要spending 1:1 (yen 仲要對7.3),所以你真係好lucky,喺paris遇到。其實我最想要blac ...

同你一樣,如果再買袋,最想要K25或28 sellier。
我二月好好彩,喺西班牙買到K25 深藍ghw, 唔係sellier。不過一知道係K, 係25,係ghw已經唔洗睇都知道會買。我覺得係睇地方同timing啦。前一兩年冇乜C,依家好似多左好多貨。

首頁

尾頁

跳至