跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問 PANCO,

你既小朋友點樣可以由下午轉上午架? 有無咩手續定係要申請信呀?
我個女IN果日雖然唔係太好, 因為扭眼瞓, 太多數問題都答到既,
不過老師送餅比佢時佢好無禮貌, 大大聲話唔要, 攪到老師好尷尬,
我一考完都打定輸數, 好彩, 今日收到信, 不過係下午班, 但好開心呀.

複式洋房

請問 PANCO,

你既小朋友點樣可以由下午轉上午架? 有無咩手續定係要申請信呀?
我個女IN果日雖然唔係太好, 因為扭眼瞓, 太多數問題都答到既,
不過老師送餅比佢時佢好無禮貌, 大大聲話唔要, 攪到老師好尷尬,
我一考完都打定輸數, 好彩, 今日收到信, 不過係下午班, 但好開心呀.

複式洋房

請問 PANCO,

複式洋房

死, 唔係好識用, 一下出佐三個 POST, SORRY ALL

複式洋房

PANCO
咁你上年用乜野理由架? 可否借我參考?

lovelymamamia
我尋日收到信, 收佐下午班, 幾多人報就唔知, 我係第一日去報,
不過都好晏先去, NO:176

複式洋房

charlie1015 發表於 11-11-17 12:46
回覆 Mermaidchan 的帖子

我唔選擇坐巴士喇! 因為大人同小朋友都好辛苦!

有校巴架, 不過就唔知到唔到你果頭.
http://www.ack.edu.hk/public/modules/main/introduction.asp

首頁

尾頁

跳至