烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:請問jm這機好用嗎?可分享你們的製成品同吾

原帖由 Kandice 於 14-05-14 發表
請問jm這機好用嗎?可分享你們的製成品同吾好/理想的地方嗎?
之前呢度有條 thread 有好多 jm 討論過,不過我而家用緊手機 app 摷5到條 link...睇下有無 jm 幫手貼畀你睇 ~

我之前團購買左,好好玩,我最中意整芒果加益力多 酸咪咪好醒神! 我覺得好處係打得好滑,入幾多出幾多5會浪費材料~ 5好處係比較嘈,可能因為個摩打好勁,不過打一杯雪糕都係一分鐘啫,都忍受到 gei

伯爵府

引用:Quote:Kandice 發表於 14-5-16 17:42 就系

原帖由 hinhin.mami 於 14-05-16 發表
團購唔煩...之前係有見過列明幾多人買先成團但依家都好小見.....至煩係攞貨o既地方...有d取貨點係成日都大 ...
我都中意喺 groupon 買野,因為佢個換領中心最方便又唔洗等 yahoo 都方面,ok, beecrazy 就又逼又排長龍,次次都等 1.5hrs 以上。groupbuyer 就十足成間騙案公司咁 所以呢兩間幫襯過一次就冇下次

伯爵府

回覆:Nova 雪糕機好用嗎?

仲有,beecrazy 有時有翻板野, groupbuyer 全部淘宝貨咁滯

伯爵府

引用:Quote:原帖由 hinhin.mami 於 14-05-17 發

原帖由 meisuet83 於 14-05-17 發表
我用士多啤梨+藍莓+乳酪,但食落好似食緊粗糙嘅思樂冰咁。 水果同乳酪係咪一定要放5-10分鐘先可以整呢?同 ...
會5會係d糖未攪溶?

首頁

尾頁

跳至