自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 迪士尼樂園朋友仔

HI! 你地好呀!
我地一家人都買左annual pass, 不過未住過 迪士尼酒店呀, 希望遲d會延長酒店個優惠期la!

大宅

係呢, 每次入去迪士尼玩, 你地d小朋友仲會唔會買紀念品架?

大宅

多謝~~
samwin 寫道:
預祝你個希望會實現啦 [quote]
zitaii 寫道:
HI! 你地好呀!
我地一家人都買左annual pass, 不過未住過 迪士尼酒店呀, 希望遲d會延長酒個優惠期la!
[/quote]

大宅

係呀, 但好多時見個d special offer既飾物/公仔(要買滿$200先可以5折換扣)好似好吸引, 就會越買越多,買唔停手架la!
BaByQ113 寫道:
多數係我買襟章儲o羅, 亞仔未識扭買玩具, 所以佢唔係次次都有收穫 [quote]
zitaii 寫道:
係呢, 每次入去迪士尼玩, 你地d小朋友仲會唔會買紀念品架?
[/quote]

大宅

tunghei1025,
我囝囝反而驚3D電影, 次次喊晒口都唔肯入去睇, 真係比佢激c!
tunghei1025 寫道:
samwin, BaByQ113,

舊年SUMMER去時, 我個囡咩都唔驚架, 除左SPACE MOUTAIN之外, 佢樣樣都玩齊, 但唔知今年佢搞咩, 我打算星期日再去再試下先, 冇奶油會驚WINNIE THE POOH架嘛

大宅

我問左hotel個邊, 佢叫我月尾留意佢地個網站喎, so我諗有special offer既機會好大呀!
thunder_bunny 寫道:
ir9974
我 plan 6/5 入住 disneyland hotel
生日係 7/5
希望快d 有 special offer 出啦~~

大宅

我地都係咁講架la, 但佢都唔肯入, 可能最初去睇過一次, d公仔"太"真, 搞到佢驚左la! :-(
samwin 寫道:
你唔好比副眼鏡佢用,我同亞囡講你一驚就除眼鏡d公仔就唔出來,佢而家唔驚啦 [quote]
zitaii 寫道:
tunghei1025,
我囝囝反而驚3D電影, 次次喊晒口都唔肯入去睇, 真係比佢激c!

大宅

早晨呀!!

大宅

各位,
全年通行證book酒店65折優惠可去到6月30日la!

<<最新優惠>>

thunder_bunny,
嘩! d mickey/minnie公仔好靚哬!!!
係啦, 琴日玩得爽 winnie the pooh 試過唔使排,
直入閘等一陣上車咋
見到好多 easter 公仔~~ 好得意呀~~
penpen, stitch 扮兔仔, 再 e 起牙~ 好鬼馬呀

大宅

各位,早晨呀!
想問903個show用annual pass入,得唔得架?

大宅

嘻嘻! 我諗住得既話就去趁下熱鬧啫!

大宅

All,
Good mornnig!!!

我諗去迪士尼冇分年齡既, 想去就去囉, 不過小朋友去就真係要諗過先la, 驚太迫人同夜得制!
我夠想啦
我聽開 903 架嘛, 個個 dj 都鍾意
不過又驚去到全都是 10幾才 果d 呀 小朋友呀~~ .
一陣人地話 auntie 都 ................

大宅

係咪真架?! 有冇多d資料?
kwan0520 寫道:
有冇人會404兒童節入d記, 好似小朋友會有好多野收

大宅

係咪真架?! 有冇多d資料?
有冇人會404兒童節入d記, 好似小朋友會有好多野收

大宅

你就好la, 呢3日都放假, 咁可以日日陪小朋友去d仔都得la, 如4/4入去, 我要請假喎~

kwan0520,
多謝報料! 但個日要返工, 唔知收工先帶小朋友入去仲有冇貼紙同糖派呢?!
zitaii,

我都係個朋友同我講咋, 佢舊年入去有貼紙同糖派

大宅

我尋日都有入去玩呀, 真係唔係好多人咋喎, 仲試埋佢地新出食品pancake tim...好好味呀...好抵食...20蚊咋!!!

首頁

尾頁

跳至