跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 臍帶血

我就皇考慮緊擺係 usa 定 hk 好, 始終 美國先進 d & have long history then hk.........................

大宅

Nillie_Mami ,

Then have you heard about CBR? I think it is quite good, any commend?

Nillie_Mami 寫道:
cc930666,
如果揀放美國.. 要避開加洲喎.. 我讀哂research都重點提到"storage location"嘅問題, 加洲平均10-16年一次世紀大地震, 唔係儲好嘅好地點呢..
我哋呢邊頭4年free, if 出世個score低於6.. otherwise, initial 第一年俾大約USD $1800-2000, 之後每年佰零蚊手續費.. 我會供到18年.. 因為我明白呢個係新科技, 公司年資只得十零二十年, 點expect佢provide 18年嘅數據呢.. 無我哋幫襯就冇數據可言..
我冇得唔搏.. Amanda個亞叔有白血病.. 如果唔係03年趕住飛返new york生Amanda, 根本冇時間研究.. 我哋生Amanda時本來就留cord blood架喇..

大宅

我其實唔係咁想擺係 HK, USA 係我首選, 但太多選擇, 我唔係住係 USA, 真係唔知邊間好, 好煩惱, 如果你有好選擇, 可否介紹邊間口碑好 d..............CBR 係朋友用過介紹, mud only 5年數據, 好似唔係咁好.........

大宅

好呀, 你真係好好人呀! 多謝幫忙! 其實我都覺得 CBR 幾好, 因我上個佢個 web-site, 同個 location 好似唔錯, 佢地都係運去 USA 處理&儲存架, 你住係 USA 先可以比較邊個 location 好 d, 如你決定左, 我或會跟你, 咁你介紹我, 好似大家都有 discount 架.

我係私家生架就係想 store cord blood lor.............

大宅

好呀, 多謝.

大宅

Thanks! will go to the website for searching info. By the way, would you please ask the representative to contact me (as you introduce me), my e-mail: [email protected]

Many Thanks.

大宅

I've just sent you an e-mail, please check. Thanks.

首頁

尾頁

跳至