美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:踩健身單車的你減了多少?

接住做多1part多燕姐墊上操

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:happylogin 的帖子

你踩咗41分鐘先有11.x公里?你係咪踩非常慢又或者你較個阻力好大所以踩得慢?如果可以,最好用心跳表check,會準啲架

男爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+ck816+於+14-08-04+發表你踩

原帖由 sesebaby 於 14-08-05 發表
請問心跳錶買邊隻?
冇冇介紹?
我跟其他有做運動jm買polar ft7咋!我上amazon買,最平68usd左右,連運費大概$600,但香港公價係千頭,有jm幾個夾埋一齊買好似係九百幾!另你可以去馬拉松,好似會員會平

男爵府

2024年龍年勳章

你不如投資買隻心跳錶啦,咁就知每次消滅幾多卡

男爵府

2024年龍年勳章

點都唔及心跳錶架,因為有嘢cool住心口,單車嘅心跳可能握得唔好就計唔倒架!而且如果你唔係hea踩,你嘅心跳都低喎!

男爵府

2024年龍年勳章

引用:never+work.for+memy+thigh+is+thicker+tha

原帖由 princessberry 於 14-08-06 發表
never work.for me
my thigh is thicker than before
做完有冇拉筋?你做咗幾耐

男爵府

2024年龍年勳章

今晚有啲攰,踩得唔係咁好

男爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:ck816+發表於+14-8-5+23:11+點都唔及

原帖由 happylogin 於 14-08-06 發表
就係囉, 完成check唔到心跳, 激死人. 我都考慮下買你部機先, 請問係邊道買? thx ...
如果你指嘅係心跳錶,polar ft7,我係上amazon買,USD 68左右,另加運費,共600港幣左右!否則香港可去馬拉松或其他連鎖店特約經銷商買,公價千頭!ft7比ft4優勝於運動時可以顯示你而家係去緊burn fat zone定fitness zone! Ft4好似係只可選其中一樣,但ft4好似靚啲!其他詳細function可以上官網睇返!
如果你指單車,我係y拍買咋,冇心跳,志在有靠背俟下

男爵府

2024年龍年勳章

今日功課

男爵府

2024年龍年勳章

好耐冇跳紅帽,好攰!

男爵府

2024年龍年勳章

今日少少哋踩一陣

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:sardines 的帖子

好厲害!我覺得運動唔難,但戒口真係非常難!我都快一個月,磅數上落不大,寸數已經冇改善可能因為太為食,攪到唔可以減肥,只可以keep住唔肥落去

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:pachan 的帖子

我要減廿磅

啱啱跳咗一part紅帽,而家踩緊單車

男爵府

2024年龍年勳章

今晚單車成績,紅帽冇帶錶跳,唔知消咗幾卡

男爵府

2024年龍年勳章

如果買就去amazon 買,平好多!六百左右已有我果隻

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:Tysonjai 的帖子

我都唔清楚究竟幾時先係最好時候再做運動!不過,我見之前有人講過月事期間做,事倍功半,所以我估如果仍未清晒孕期嘅血,都唔好做啦!即使清曬都唔好一下做咁多,要慢慢pick up返!而且最少坐埋月啦,身體元氣大傷,唔補返將來老就知味道

Tysonjai  Thanksss  發表於 14-8-10 21:30

男爵府

2024年龍年勳章

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00EY4DGFE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1407647678&sr=8-1&pi=SY200_QL40

呢度只要選sold by amazon都可以ship!郵費另計!paid by usd會平過港幣,因amazon會率貴!

另你問點解international 貴過domestic ,可5可以選domestic,可以選domestic,不過你要有domestic地址,否則唔可以寄香港!用返amazon 做seller嘅貨啦,應該都抵過搵代購買!因為amazon 寄香港要七個幾美金左右咋!

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:ck816 的帖子

睇錯你問題,international係唔包郵費架!所有都不包郵費!我搵過香港,美國,同某些英國網,amazon買polar真係最抵

男爵府

2024年龍年勳章

半個月!
如果唔想等,可以去馬拉松,聽講vip有折,折後好似九百幾

男爵府

2024年龍年勳章

可以用,運費貴啲!payment時有得選擇!你落錯order可以即刻cancel order!因為我之前試過

首頁
12345...7

尾頁

跳至