論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

極品工人:SusXlowatX (相同字母)
ID : WX 1XX270(6)
出生: 14 Nov 1983
Passport: S9X9598
罪行: 超懶 除左清潔傢俬抹地其他一切家務唔肯做包括煑飯洗衫。藉囗多多死穴話唔識講唔識聽下下要帶近A準度揾翻譯,講完寫底都話唔明,但係駁咀果陣又識講又識聽。我地一離開屋企佢就返房訓晏教,有一次返鎖大門訓,晚黑七點幾㩒左大半個鐘冇人開門好彩佢唔記得鎖後門,開門見度佢訓到有人入屋都唔知,我叫醒佢一句道歉都冇仲話我咁凍叫醒佢,同A準投訴就話自己病,佢日日都比我捉到佢訓晏教,於是佢柄埋D死角位以為D cam 影佢唔倒扮牆紙企幾粒鐘。最後直頭响房到完全唔出黎做野迫我炒佢,我要佢自己辭職佢A準唔肯於是工人玩野,佢離開果晚我响屋企佢一直跟住我後面打散頭髮一路行一路喊仲不停叫亞mum,我即時同A準投訴工人辭職你地唔比而家佢咁玩法我D cam 影低,工人情緒咁失控你地要接返佢,間A準先接收返佢。佢有做牆紙嘅潛質。

jloklok  面壁思過????  發表於 12-1-7 16:02

別墅

回覆 回覆:mom懵地的帖子

訓晏教幾舒服

別墅

佢口頭講話辭職好幾次佢公司唔肯要我炒佢,我末攞住d相嘈間公司最後比佢辭職

別墅

極品工人揾新僱主!!! 小心

件極品而家揾新僱主所以我响度叫大家小心。佢做戲好叻,有朋友黎佢就扮好慘行路一隻手义腰一手隻要靠牆等唔的人以為我虐待到佢咁,佢公司都唔信佢咁扮野因為次次叫佢做好D佢就喊到收唔到聲日日都話自己病。佢嘅大頭相就冇,試下再post 另外一張訓教相應該清楚D見到個樣。

保姆媽媽  唔明佢係到做咩lo..罸站咁既樣,,請到呢d真係喊三聲  發表於 12-1-8 02:19
jloklok  第一張相距發緊瘟呀?點解面壁既?  發表於 12-1-7 16:35

別墅

回覆 回覆:波波寶寶的帖子

我部cam 係level one

別墅

佢係印印相當古惑,日日都有新招迫你炒,叫佢做一樣野例如我件底衫放入櫃桶佢就會問返你十條問題,件底衫係邊個ga?放响邊個櫃桶?左邊定右邊?上面定下面?問到你煩為止,等我地忍唔住自己做。我請倒佢我都增癀見聞响佢身上學到唔少野。
我個cam買左幾年價錢已經唔記得,睇得清係因為部手機係HD。

別墅

Up

首頁

尾頁

跳至