自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

nono__chuu 發表於 19-11-12 01:56
有無人天生乳頭內陷?好自卑
點樣可以改善到?唔識凸起

唔需要自卑, 只要買個小小輔助器,
用 avent niplette 保證 100% 成功.
在一田嬰兒用品部, mothercare , 荷花親子呢類店舖有售.
每日最少用1-2次, 持之以恆必定凸起,
初時更會發現有老泥積聚, 凸起後會見到粉嫩的pink乳頭 .

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

nono__chuu 發表於 19-11-12 11:48
未生過 都有用嗎?

唔需要生過BB都可以用,
只係一個小小的吸頭,
剛好就是乳頭大小的size,
用針筒抽出空氣令乳頭吸出來.
https://www.philips.com.au/c-p/SCF152_02/avent-niplettetm

伯爵府

Lovelymame 發表於 19-11-12 20:34
你試過有用嗎?幾錢㗎?
我都係天生一邊凹,醫生話要做手術,因為入面有D嘢拉住左
我試過以前泵奶,有吸到 ...

同你情況一樣, 就係成功先介紹出嚟,
20年前一田買 $295
呢個輔助器係整形醫療器材,
每晚洗澡前後都泵幾下再hold住,
一個月已見效.

伯爵府

Lovelymame 發表於 19-11-12 21:43
你用左幾耐之後才可以停用,仍可以keep住凸番起?
我見佢寫泵凸之後,要keep住戴著佢一段時間,是嗎?
同 ...

斷斷續續用咗兩年, 初時晚晚用,
越年輕越見效 (同箍牙道理一樣)
凸番起嘅日子比凹陷多, 之後少用,
冬天間中會凹, 但夏季一定凸,
太緊身嘅 bra 都會有影響
我冇keep住戴著佢, 只係hold 10-15分鐘,
針筒用抽真空原理, 絕對夠力吸出來.
幾百蚊咪當買個機會, 值得試.

伯爵府

nono__chuu 發表於 19-11-16 14:15
我買左啦 但佢吸嘅時候
都係無乳頭 都係有個洞仔係中間
係咪要吸多d?

凹咗咁多年, 當然要畀D時間吸下,
如果一吸即凸 , 第日叫個老公一啜就掂.

首頁

尾頁

跳至