親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

christyheihei 發表於 23-11-1 22:24
住河口湖好定箱根好呀?請問煙花係星期六、日先有?

河口湖

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

christyheihei 發表於 23-11-2 08:26
你上次住邊間?河口湖近唔近outlet 咖?

鐘山苑一晚+ 河口湖villa 兩晚,
自駕車程 30km-36km , 都有巴士來回.

伯爵府

christyheihei 發表於 23-11-2 20:17
請問villa 叫咩名呀?

ResortClub 04凛

伯爵府

christyheihei 發表於 23-11-2 20:45
你覺得好住嗎?你幾多人住呀?我見佢好大,但我得4個人又好似住唔到咁大
...

我4人住, 間屋好靚好乾淨, 朝早已經對住富士山食早餐.
河口湖新建的 villa 差不多間間一樣間隔大小,
位置越好越貴.

Villas Fuji 呢間都一樣咁大, 但價錢就平好多.

伯爵府

christyheihei 發表於 23-11-3 21:50
想請問你喺邊度訂咖?

我在 booking.com 訂

伯爵府

bee 發表於 23-12-30 21:52
成田去池袋坐Skyliner在日暮里轉山手線好快好方便

sorry 覆錯

伯爵府

12312 發表於 23-12-31 00:59
我有3個喼,約4時到成田拿住喼系日暮里轉去池袋,方便嗎?

搭機場巴士
https://willerexpress.com/tw/airport-bus/ikebukuro-narita/

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊