自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

Only you... 好慘...我哭了.

karkar39  我鍾意開心既結局多D  發表於 11-4-3 19:23
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

伯爵府

畀面勳章

edea 發表於 11-4-2 23:25
好upset, 係咪真係要整死佢地呢, 已經覺得king好慘, 成日要做summer替身, 叫A貨 Summer, 仲要佢地兩個最開 ...

呢個世界咩事都會發生, 人生無常. 曾經有個uncle 半年 cancer 走左, 個 auntie 太傷心, 無端端3個月都走埋 (又係一發現就第四期). 所有, 真係要珍惜眼前人, 活在當下 !
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

伯爵府

畀面勳章

big_sister 發表於 11-4-2 23:56
太突然, 我嚇左一跳之後都忍唔住喊

係架, 世事好多野都唔輪到你話事, 人算不如天算..

伯爵府

畀面勳章

rabbitdog127 發表於 11-4-3 00:23
之前集集都係開心事,無端端加個咁慘的場面,最後又想搞過happy ending,安排鍾景輝出來執住李司棋的手,仲要 ...

人老左, 可以有個伴, 都幾好. 佢最尾鐘景輝, 係想媛和氣氛, 同埋現實都有好多呢啲例子.

伯爵府

畀面勳章

cloudwingwing 發表於 11-4-3 22:57
雖然 king 同 kaka 死左好慘
但我覺得好感動
佢地同年同月同日死,拖住手離開世界

係, 死都係埋一齊.

首頁

尾頁

跳至