影視娛樂

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

tung0409 發表於 16-6-21 14:28
其實布利仲是否同敏喜姐friend呢?
見布利既私人相, 同其他朋友就成日見, 到底是否已經疏遠了? ...
兩人應該已疏遠了至少兩年,之前因為同公司又都是模特出身關係挺親的。但自沒愛後已沒見兩人有任何往來(在粉絲可看到的層面上來說),反而同孫藝珍、嚴智苑、姜惠貞常見互動。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

soscho 發表於 16-6-22 09:12
咁如果布利同腿哥無野, 佢地就唔會疏遠, 現在疏遠了, 是否暗示了.........
...
Um...又唔可以咁講,主要係布利朋友圈換了一批時尚人之後就少咗一齊玩,以前布利都有同申敏兒、林秀晶一班玩,後來都冇見再有一齊去玩。

珍珠宮

tra5212 發表於 16-6-24 14:58
好有母愛既一張想,布利好温柔呀
布利依張相充滿住母性的光輝,唔知幾時先到佢生

珍珠宮

大長腿全劇難道真的只能穿平底鞋?

珍珠宮

soscho 發表於 16-7-8 16:26
btw, 咪同D盲粉拗拿, 黑都話白, 嫖咪嫖law, 又唔認
《永遠叫不醒裝睡的人》寫實版,出哂新聞都話唔係,真係冇嘢講

珍珠宮

呢期真係得Good Wife最掂,Doctors我都有睇,主要睇金來沅,但冇乜驚喜。任意依戀除咗睇樣,唔知有乜睇頭,劇本狗血到呢。。。。打架吧我都睇咗1集,真係悶,想搞笑又唔好笑,唔知想點,可以想像之後劇情就係追查女主死因。嚟緊部W應該可以期待一下,話哂都係九回同仁顯作家嘅作品,我相信劇本應該唔會差。

珍珠宮

soscho 發表於 16-7-14 18:47
任意E3開頭金去個party唱歌,使唔使唱咁耐,呢part無厘頭,送完花又叫人咪諗錯,呢度想講乜
...
仲要唔係唱得好聽,你話好似崔振赫喺急診男女裡面唱得咁好聽,我就唔介意當聽歌啫

珍珠宮

soscho 發表於 16-7-15 11:41
其實有D担心嫉妒會唔會好似任意咁土, 冇錢冇合約喺身嘅氣象播報員, 又話遇到有樣有實力嘅電視台主播趙正錫 ...
其實我對呢個編劇冇乜信心

珍珠宮

soscho 發表於 16-7-15 17:37
又真定假呀, 都係個句, 牛唔飲水點㩒得牛頭低, 你無做人地又點屈你
色字頭上一把刀,管不住自己的下半身,講到尾咪就係衰咸濕囉

珍珠宮

soscho 發表於 16-7-16 17:55
我唔中意大眼睛,劉智泰呀、苗喬偉呀呢類眼最型,張智霖呢d就
我中意單眼皮鳳眼好似李準基、蘇蘇、金志洙嗰種,超charm。反而唔like李敏浩、(王民)豪、Eric、始源呢啲大眼款。

珍珠宮

Pr0udfish 發表於 16-7-17 21:17
回覆 Pr0udfish 的帖子
IU演技仲有待提升,但我欣賞呢個女仔好努力,絕不欺場,唔係呃飯食

珍珠宮

soscho 發表於 16-7-18 11:26
總之而家佢地亂搞關係就當正常化, 重點要冇強迫性, 咩邏輯?
其實個女仔夜晚帶個第一次識嘅男仔返屋企,明顯打算one night stand。只係究竟係男方態度問題定係雙方傾唔掂$導致事後個女仔要告佢性侵,呢啲就真係佢兩個先知。都係嗰句,作為公眾人物,管唔住自己下半身就正經搵個女朋友啦,玩one night好易玩出禍。

珍珠宮

W我睇咗一集,對編劇有所期待。韓孝珠我覺得靚,但演技有點過譽,尤其係佢憑監視者們攞青龍影后,感覺不足。個人對李鍾碩無感,但不得不讚佢揀戲眼光很好,而且好有觀眾緣。呢期只追Good Wife同呢部,其他開咗一集兩集就棄咗,Doctor因為金來沅我都仲有睇,但已開始拖住進度條嚟睇

珍珠宮

Pr0udfish 發表於 16-7-28 23:58
睇完E3,完全認同呀!姜生可以扮cool,但講野唔好唸書,毫無高低起伏好冇?我覺得導演亦好有問題,呢場戲拍 ...
W導演原來係拍《她很漂亮》嗰位

珍珠宮

Pr0udfish 發表於 16-7-29 20:49
無睇過漂亮,導演手法麻麻嗎?
喜歡浮誇,不夠細膩

珍珠宮

Pr0udfish 發表於 16-7-29 20:56
劇情ok女主角都ok架,韓孝珠又靚又可愛,係劇本要佢賣萌賣足3集,睇到我有啲疲勞。演呢類傻大姐角色,全智 ...
韓孝珠handle唔到呢個角色,擠眉瞪眼,算係我睇過咁多部韓嘅電影電視裡演得最差的一部,比她出道時的春天華爾滋還要差。

珍珠宮

Pr0udfish 發表於 16-8-1 13:44
玉氏我都睇曬呀,輕輕鬆鬆唔洗用腦

來緊我除左布利新劇,最關注步步驚心,JM有冇興趣呀?
為咗導演同李準基,我都應該會開,另外云画的月光我都會開,但追唔追就視乎劇本掂唔掂。

MC1128    發表於 16-8-2 15:41

珍珠宮

Pr0udfish 發表於 16-8-3 17:32
補Link
http://v.youku.com/v_show/id_XMTY2OTY2ODA0MA==.html
每次見到布利個花痴樣我就會諗起佢對住主君個樣

珍珠宮

soscho 發表於 16-8-3 20:35
你話韓做唔到呢類角色的同時,我番睇緊主君,布利那些小動作Q得黎很自然,看得好開心,韓絕對比下去
...
韓孝珠靚亦有氣質,我睇過佢唔少戲,但我暫時覺得佢拍創可貼係最好最自然,戲裡面佢都花痴高洙,但佢嗰種花痴係大大咧咧帶點粗魯嘅女漢子,同布利嗰種咬唇伸脷對手指嘅呆萌女兒態完全唔同。佢喺W裡面加咗好多小表情小動作,但因為擠眉瞪眼嘟嘴呢啲真係唔係佢強項,做出嚟就覺造作唔自然。

珍珠宮

soscho 發表於 16-8-3 20:59
無錯,咬唇對手指正正係太恭實常做嘅动作
其實呢啲小動作真係好難做得討好,做得過火就會畀人話發姣,做得唔自然又會畀人話造作,但布利就係有親和能力令你覺得佢做得好萌好自然。

Pr0udfish    發表於 16-8-3 23:45

首頁
12345...14

尾頁

跳至