自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

christyheihei 發表於 22-2-23 13:54
明白,唔該晒。我都係買嚟噴下身同電話

我有用緊,有直接噴同霧化器,佢話佢係醫療級次氯酸水喎,我同個女出街就會係咁噴霧化,噴下周圍,又可噴物件消毒,霧化最好就係唔會噴到濕dat dat
同埋呢我見過消委會報告話佢係有用喎,無記錯係no.1 添
另外仲買 probo同 good tech, 喺屋企用,入屋噴下衫咁
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

mtakako18 發表於 22-2-23 14:48
佢網址又賣晒、HKTV又賣晒,請問邊度有得賣?

我之前喺 c生活買嘅,唔知而家仲有冇呢

珍珠宮

christyheihei 發表於 22-2-23 13:27
咁同一般酒精有冇分別咖?我諗緊照用酒精定買下K clean試吓好

酒精要捽先殺到菌, 次氯酸水唔駛

珍珠宮

christyheihei 發表於 22-2-23 15:25
請問你,我之前聽又話霧化會易吸入肺,呢隻怕唔怕咖?

我都有聽過,不過我自己就覺得唔怕,噴出來都散開哂,你又唔係對住佢係咁索
我覺得咋

珍珠宮

christyheihei 發表於 22-2-23 17:44
$398有1L

我喺街買$400 送一個霧化器(c生活)
1L 最抵
細支都好似二百幾 一半都冇

珍珠宮

TamDaiHung 發表於 22-2-23 19:22
請問你喺邊度買呀?謝謝你。

C生活,即係千色嘅12蚊店,不過都成年前,唔知而家仲有冇得送

珍珠宮

noodleball 發表於 22-2-23 19:43
你幫sales買幾多錢?如果買幾次都仲afford到,長期咁買其實真係好貴,淘寶買又唔知有冇用
...

我果支買左成年,仲有大半呀,好襟用,同埋霧化襟用好多,倒少少可以用好耐,噴就用得快

珍珠宮

Florence0204lpy 發表於 22-2-23 20:26
幾錢,邊度買?吾該你

見32樓

珍珠宮

noodleball 發表於 22-2-23 22:35

多謝分享,你係咪每日都會開一陣霧化間屋?我等緊買霧化 ...

冇呀,我剩係買左細支果隻霧化器出街用咋
冇買家用

我估其他牌子都應該ok

珍珠宮

Angela.Cheung 發表於 22-2-27 13:57
請問邊到有 Reference 話酒精要捽而次氯酸唔需要?

我之前睇電視講,唔記得係咪東張西望定咩….

珍珠宮

wln 發表於 22-2-28 22:04
是送便㩦式霧化器?好用嗎

是,便㩦
好用,方便,又用得少水,入一半已經用到好幾日(佢得個蓋位係裝水)

珍珠宮

autreycandy 發表於 22-3-15 18:19
請問用霧化器會整濕物件嗎?

唔… 噴落手 我唔覺濕
如果噴電話,大約10秒度就會有dd濕,我會抹一抹

首頁

尾頁

跳至