婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我囡係自己凑嘅,都一樣有咁嘅感覺!我99都

原帖由 可兒媽 於 14-10-04 發表
我囡係自己凑嘅,都一樣有咁嘅感覺!我99都係會用(我b)黎叫我囡,落街食嘢,係都要抱住落去,抱住佢食,連 ...
同我6299一樣,一出街實死霸住我個仔,我就似足阿四咁係後面跟住,所以我好憎同佢地出街,family day 極唔想見到佢地,放假亦唔會去佢地屋企,心諗平日仲俾你地霸唔夠?!但99就成日黎我屋企,超煩!

男爵府

回覆:darkgard 的帖子

我99都係咁,日日對住個孫12個鐘都唔夠,禮拜六日都要走上黎,驚死個孫唔認得佢咁,黎親句句都嫲嫲嫲嫲嫲嫲,錫下嫲嫲啦,叫嫲嫲啦,叫嫲嫲呀?要嫲嫲同你玩呀。識叫嫲嫲咁叻呀。煩到死,無第二句。

cat20203   same  發表於 14-10-11 15:34
quincy_1987  同我99一樣,又討厭又   發表於 14-10-4 21:50

男爵府

回覆:fafafac9 的帖子

佢地short 上腦架,成日以為自己係bb媽媽,日霸夜霸,好彩當初堅持唔同住,唔係都唔使旨意掂個仔。但都已經覺得佢地好煩擾。

男爵府

回覆:小談心 的帖子

我黎緊都生第二個,經過第一次係99屋企坐月既經歷,我唔會再係99屋企坐月。原先諗住請陪月架,但一諗到,請左陪月99都會日日殺上黎(因為住得好近),一諗到日日都要俾我而家諗住都係返我媽屋企坐月,段古99唔會夠膽日日走上掛。

男爵府

引用:Quote:原帖由 Chikane123 於 14-10-05 發表

原帖由 Jolie19 於 14-10-05 發表
其實搬得近都麻煩,尤其日後你要返工,要認真考慮搬遠d, 如果可以的話

...
係呀,我知99好悶,亦都知佢上黎唔係搵我,係佢個孫同佢個仔啫,但我真係好想有多d私人時間同老公同埋個仔一齊囉,唔想下下湊住四大長老,黎緊都諗住搬遠d。

男爵府

回覆:crossfinger 的帖子

我都等緊呢一日,同埋將來到我自己做人99一定唔會好似我99咁鬼煩,日日係到loop帶。

男爵府

引用:Quote:原帖由 可兒媽 於 14-10-04 發表我囡

原帖由 fannypo904 於 14-10-12 發表
我都係呀,一出街佢又係爭抱,我係後面拎野跟尾做阿四,完全身同感受
都唔知有咩好爭,都成日見架啦

男爵府

引用:Quote:原帖由 fannypo904 於 14-10-12 發表

原帖由 Chikane123 於 14-10-12 發表
都唔知有咩好爭,都成日見架啦
我講緊d99

首頁

尾頁

跳至