自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Charlotte_mom 發表於 23-2-9 19:09
我隔一排就會,一早起身攰到癲咗咁,果然一數,又百幾
前排舊同事仲大煲,間歇性跳到近200,咁啱 ...

我早已放棄去 check

廿幾年前入私院做 holter report, 心跳可以去到 256, 我見到 report 時都嚇左一跳, 點解唔死得

早幾年個心又出事, 去瑪加烈睇, 醫生又話 check 唔到咩事, 只知我有嚴重既迷走神經昏厥症, 話應該無其他問題咁就 closed file, 依家我都懶得理...........

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Abull 發表於 23-2-10 13:54
妳靜態去到256竟然都話妳冇事?我想妳當時一定好辛苦
個時係半夜訓緊覺, 變左唔知有咁既事

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

Abull 發表於 23-2-10 13:58
當時妳陀住機呀
係丫, 陀住部機陀足 24 小時, 涼都無得沖

王國長老

Charlotte_mom 發表於 23-2-10 14:39
256好激wor老細!
我check唔到,太偶發,醫生叫我再跳就去醫院,去到都跳完啦
...
醫生都解釋唔到, 我唯有當自己食左 8 番 256 咋

好老實, 跳到半死時再搭車去到瑪加烈, 心跳都靜返落黎, 點 check 喎

首頁

尾頁

跳至