自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

個位 $200 阿媽係 BK 好出名架, 係單親同二手就扮可憐搵人送野, 收到跟住轉售, 俾人踢爆就發爛渣, 又話自己老公搵好多, 交唔知幾多錢稅, 又話自己係私家生要十幾萬, 已經引發過好多場罵戰.
重有佢好多分身架, 各位小心~~~~
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

http://forum.baby-kingdom.com/redirect.php?tid=1239048&goto=lastpost

呢個 topic 入面已經出現當分身~~

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1386004&extra=page%3D17

再黎

王國長老

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1117956&extra=page%3D1

好多精彩 topic 俾餅主 delete 晒, 無得睇

王國長老

原帖由 wingogo 於 10-6-11 20:35 發表
miriam 你search 野真係勁
次次我search 5到你do可以

咁經典既野唔 SAVE 係我的最愛會好對唔會大家架

首頁

尾頁

跳至