嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我有實例~~~

鍾意拎全部 ipad 多過拎住本書................

好彩唔係我囡囡, 囡囡係書蟲一名
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

happyface929 發表於 12-6-20 14:03
我就係呢D父母, 我好想脫離呢種情況, 但尤其出街食飯時真係好幫到手, 亞女唔係好識講野, 但都識得問我地攞I ...
你試下帶定畫簿同顏色筆出街, 我個時出街食飯就拎定晒兩樣野, 囡囡坐好就畀佢畫畫畫, 佢畫一陣我會加入畫下, 叫做成餐飯都可以算安樂咁食完.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

happyface929 發表於 12-6-21 11:12
唉...我試過啦, 平時去茶樓, 都有比亞女用筆畫下D點心紙, 但係爸爸就會話, "唔好畫啦, 畫花哂人地張枱布... ...
畫野係訓練埋小肌肉............有畫簿再唔係加多張檯墊..........都唔會畫花人地張檯布架.

首頁

尾頁

跳至