跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 yanfaifai 於 09-2-13 13:42 發表
咁油麻地要幾點取籌?

我上次未到8點半到,排4x,油麻地係最多籌一間。

我聽到而家頭位人士係職業,有人度抄酬!! 真係好離普!! 我等時,都聽到有人同排得尾人講,話"你排呢度都應該無喇,買個穩陣喎!" ,香港人就無理佢,但大陸人就係咁問!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 onionpig 於 09-2-14 14:00 發表

上次我c6 平日8:30去到~拿60號籌~朝早只派100個籌
搞到11-12點左右就ok
記得帶阿爸阿媽身份証同結婚証書正本~佢先會比籌你~如果少咁一樣~都無得拿啊

原來香港結婚父母,有結婚証書影印本都ok,因我前一晚先發現張原來保險箱,於是朝我就住張影印本去博一博,老公就晨早拿拿臨去保險箱,到我時,銀行先arm arm開門,但個職員話,香港結婚父母佢check得到,跟手收我張影印本。

我都唔明點解網上booking咁full,會超過42日先有,我諗好多都係幫大陸人落生agent 一早'枒' 晒位!

珍珠宮

原帖由 悅媽媽 於 09-2-15 21:38 發表
我想問出世紙要唔要啊bd相ga?

no need.

首頁

尾頁

跳至