自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:12w抹到血絲!!好驚!!

鎮靜啲,深呼吸,睇呢度啲po好多jm同你同我都試過,我b下年十八歲了,未必有事,情緒會有影響的

侯爵府

引用:未必有事既放心,+不過個人意見..見啡+見血

原帖由 艾莉 於 15-01-07 發表
未必有事既放心, 不過個人意見..見啡 見血絲呢D 都係去 私家睇 好啲, 政府都係同你照完U/S 叫你訓床ONLY ...
我都係去正苦check完無嘢做到,叫返去瞓床咋,不過我自己當時已即刻去睇咗幾次顏xx,有普通藥食,但我覺得都幫助不大,係靠自己當時瞓足一個月床咋!

侯爵府

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+15-01-07+

原帖由 ddaa 於 15-01-07 發表
瞓一個月?公立肯比咁長假紙???
當時正苦留醫咗一晚,比咗幾日,跟住睇私家,私家肯一星期至十日咁續,嗰個月真係除咗食飯沖涼去廁所,全部瞓床,揾個簿枕頭long高少少對腳瞓

侯爵府

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+15-01-07+

原帖由 Jalameno 於 15-01-07 發表
請問瞓床係咪全日要瞓係到唔做得其他野?例如煮飯細碗?因屋企無人幫到手

...
Bk有好多jm無辦法都要返工,無計,盡量吧,保持心情輕鬆,唔好太粗勞,唔好拎重物,我嗰時都係多得姑奶對我好好,照顧足一個月,感恩!

侯爵府

引用:我5w...+尋日睇左第一次醫生,+醫生話肚痛或

原帖由 funnyfanfan 於 15-01-07 發表
我5w... 尋日睇左第一次醫生, 醫生話肚痛或出血就去急症, 返到屋企小便後抺到小小血, 其實又真係好小, 我都 ...
家務唔做一個月影響唔大,煮飯可以,叫c6自己去買餸,指揮佢去洗,人地爸爸,係時候加油做返啲嘢啦

首頁

尾頁

跳至