自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:其實我覺得男歡女愛就係咁咖啦一日未結婚,

原帖由 莎莎莉莉 於 13-04-18 發表
其實我覺得男歡女愛就係咁咖啦
一日未結婚,一日都唔代表我對你有乜承諾
城城如果真係因為想追9姑娘而先同 ...
拍拖階段的確可以分手,就算結咗婚都可以離婚添!!但係如果因為有小三,見異思遷既都覺得無問題咪得囉!!

他朝另一半因為鍾意咗第二個而要求分開,我諗你亦都唔會覺得有問題,因為你既男歡女愛價值觀就係咁!!igiveup:

vivibabyvivi  男未婚女未嫁就有權選擇架啦, 唔通拍一次拖就一定要結婚咩  發表於 13-4-18 20:30

男爵府

引用:我信苟姑娘內心目的為求釣金龜,不擇手段,

原帖由 fullmoney 於 13-04-18 發表
我信苟姑娘內心目的為求釣金龜,不擇手段,一樣雞格。佢就係搭上有婚之夫。只不過今次係富城。 ...
無錯,罷到明隻苟唔係好人,成日扮慘扮純情!! 我真係覺得佢唔係人地口中既女神,有機心都死!! 今次Lynn真係好慘,以為可以守得雲開見月明……

男爵府

引用:Quote:原帖由+vv518vv+於+13-04-18+發表唔

原帖由 藍罐曲奇 於 13-04-18 發表
點解一定要係男拖住個女?個女覺得唔ok的話,可以早d要分手!根本雙方都有錯

...
好多時感情事就係咁,女人拍拖就會想到結婚,等下一年以為會有希望,再等下一年又見無動靜,再等下一年覺得放咗咁多年感情又唔捨得放棄,等下等下又出現咗第三者,無話可以怪邊個,人係有感情既動物,尤其女人,好多時都唔夠理智架啦!!!

irenecc    發表於 13-4-19 01:04
lok1503    發表於 13-4-18 20:55

男爵府

引用:Quote:大B仔媽媽+發表於+13-4-18+19:39+成

原帖由 lok1503 於 13-04-18 發表
好耐之前, 小尾親戚, 言之鑿鑿, 小尾同成成已婚...
吓……咁爆!! 咁佢同邊個一齊都唔會有開花結果既一日……

咁Lynn今次真係上錯賊船!!

男爵府

回覆:Lynn 真慘

東張西望主持都話時間會證明一齊,咪睇下邊個講大話!!!!

男爵府

引用:如果小美係正印,甘多年操縱,不被郭承認,

原帖由 mrsright 於 13-04-20 發表
如果小美係正印,甘多年操縱,不被郭承認,又繼續同熊玩七年,甘仲唔係男先係最賤?點解鬧女的仲多?熊就算 ...
總之呢件事各人有各人說法!!
一時大美先至係大婆,Lynn係小三
一時又話隻苟已經同短人成日打友誼波!!!

首頁

尾頁

跳至