跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
果個week我38week喇...
唔知曦爸放唔放人呢...
我試下問下佢先...
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 16:13 發表
rain,

有平飛 $ 175 一張你去唔去 ?? 有 mami 放
2 張 , 我其實想要一張架咋 !

不過一定要 9/23 去 .... 我同 nic ma 個日都去,
你呢 ??

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
我諗迪迪尼果個halloween應該冇op果個咁驚ga..
我都好想去睇下呀....
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 17:35 發表
嘩 ... 甘放左工同 cash 入去都 ok wor ,
ha ha !!

唔知好唔好玩 , 我怕佢又怕個 d 大公仔咋 !!

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
我同左曦爸講la~
佢話23號諗下放唔放假同我去玩ar...
如果佢放到假我先有得去...
op果個我未有曦豬我由一開始有"哈佬喂",
就年年都有去~
有d真係嚇到飛起ga!
我想買annuel pass呀!
如果可以我想1個月帶曦豬1次tim呀!
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 21:39 發表
rain,

OP .... 個個 d 化妝同造型各樣都好嚇人 .... 問心
自己係大人突然被佢嚇都驚架 !!

di di 個 d 美化哂我估會好好多 , 到時得我同
nic ma 有 pass .... 都係我地 2 個帶 b
入去架啦 !!

rain .... 你想唔想買 ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽,
咁睇黎我真係攪錯哂la...
你都check email la~我覆左la~
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 22:30 發表
rain,

你收 email 啦 .... 個張 $ 175 飛係唔可以
upgrade 架 !!

呢個係而家最新 offer .... 你要 annual pass
要再比 $ 650 .... 同呢張 $ 175 無關係架 !

因為而家個個 mami 就係用呢個 offer 先平
到 $ 175 比 ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽,
我諗我生之前去得o既都係淨係同曦豬去1次先...
坐完月先同佢去多d~
heehee~其實有得去迪迪尼...
最開心果個係我
之前我去過幾次ga la....
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 23:21 發表
RAIN,

無問題 。。。要去都要9/24前決定 , 唔係會無左呢個
FREE 一個人入場架 !!

我地都LATE 左, 8/31 仲抵..... $ 650 ANNUAL PASS
但可以入去玩多2 個 SAT 同 SUN 架..... 我地9/3 先決
定買..... 真係遲哂無左 ...

子爵府

好媽媽勳章

我舊年帶過曦豬去...
佢就咩都唔驚又好開心..
所以我成日心cc想再去lor...
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 23:25 發表
香港呢個我去左一次咋。。。。 不過 CASH 上次唔
ENJOY , 希望而家 OK LA ......

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
你同nic媽係咪已經買左annuel pass ga la??
我諗曦爸應該請唔切假...
食ruby我又有興趣wor~
問下曦爸先~heeheehee~
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 23:56 發表
RAIN ,

嘻嘻......

有新PLAN , 同NIC MA 傾左今個 FRIDAY 入去反半日
我番上午 .... AUNTY 帶 CASH 去 MTR 度交比我....
2:00 玩到 6:00 度出黎再食 RUBY , 係唔係好正呢 ??

...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
牛陣???
咩黎ga?
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 00:23 發表
$ 1.50 MA,

唔好甘講..... 你想邊一隻尾呀

DI DI NEY 定係 DINNER 先 ?? 我地可能 RUBY 又
可能食牛陣 .... 未傾完NIC MA 要餵奶啦 ....

你買唔買 PASS 呀 ??? :ver ...

子爵府

好媽媽勳章

我又冇咩所謂...
我問下曦爸比唔比我出黎食先
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 00:28 發表
RAIN,

係呀 .... 叫左我個FD 搵佢個FD 買, 星期四 / 五有架啦
一收到 NIC MA 要出動一次先 WOR !!

你想要 RUBY 定日式 HOT POT ... APM 牛陣 NIC MA
都話正 WOR

佢 HB 唔食 RUBY , 今次佢想去食牛陣 ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
曦豬都係用mustela ga~
有時我都會痴d黎用...
又ok ga wor~
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 22:43 發表
natalie,

e .... nic nic 又真係用 mustela 架 , 佢真係哂甘多次都
係無克 .... 唔通真係同 comments 講甘勁 ....

早知我都買啦 ..... 而家 cash 克左好多都唔 g 白唔
白得番 tim 呀 :badfee ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
都係ga...上次曦豬又係咁喪玩左2日之後燒燒..
依家我見佢一面紅就要佢飲水ga la...
同埋都唔敢玩咁耐喇....
cash咁快開學啦...
曦豬可能到2月先返學ar...
如果有位就可以早d,11月返學...
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 23:01 發表
rain,

甘可能真係 ok wor .... 我又去買支先 , 不過自上次
大浪 cash fever 我都唔敢再同佢去 outdoor 玩甘
耐 !!

而家仲要 plan 今個月打水豆準備 10/2 開學啦 ,
真係唔好再出樹 .... 唔係一定比人勁丙呀 !!

...

子爵府

好媽媽勳章

natalie
應該好大機會la~
呢個暑假我都冇咩留o係屯門...
原文章由 hallonatalie 於 08-9-9 23:08 發表
曦豬媽,

係咪搬番出去樂富果頭讀呀 ?

子爵府

好媽媽勳章

natalie,
以前我地就會weekday屯門,weekend樂富..
依家就可能調返轉,
星期五/六返去屯門訓1晚,
比大細b見下爺爺麻麻咁...
原文章由 hallonatalie 於 08-9-9 23:21 發表
曦豬媽,

噤係咪好大機會以後都係住樂富外家呀 ?

子爵府

好媽媽勳章

cash媽,
真係小見d仲好~
我99又好似對我好左,
對曦曦又係好似好左~
不過可能表哥惡開la,
返到去..佢都仲係曦曦玩咩佢爭咩lor,
不過99就會叫停佢,
要佢一定要讓曦曦lor...
表哥果d..冇得講ga la...
好似nic表弟果隻咁...
種到生根..冇得救lu...
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 23:30 發表
rain,

yeah !!

終於守得雲開啦

唔水見個個表哥仔甘多啦

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
係呀...我同曦曦報都係最快11月先可以返學...
我就簡左佢會讀全日lor...
因為第時我可能生埋細b會搵工...
細b會搵人湊..咁曦曦返全日我就可以放心返工..
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 23:35 發表
RAIN,

我女係 9/21 架 , so 學校都係一足 24 個月
就比佢地番 !

甘樣學校佢地無甘蝕麻 , 蝕一個 9 月既
學費姐 !! 鬼仔係 9/29, 所以都係 10/2 同
cash 一起番 , 不過佢係 full day class !!

我 cash 係半日 ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽,
嘩!勁似!
表哥又係咁ga!成日c都要入房走上床玩(佢自己房)
曦曦見到開門又會跟入去...
我就要捉雞咁捉返佢地出黎..
表哥就會扮哂野話訓覺,
要攞大毛巾...
依家三十幾度,
大熱天時佢都成日"褸"住條大毛巾ga!
佢一有唔順就發脾氣,
佢唔乖我鬧佢就最叻訓o係個地喊,
嗌阿婆黎幫拖~
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 23:40 發表
rain,

我而家叫 nic ma 個個做大喊十 .... 同 nic ma 傾
親電話佢都好嘈又成日喊 !!

仲有成日拎住條大毛巾好可憐甘架

不過 end up 都係佢 mom 唔識做 , 真係打攪左人
又唔知 ..... 話佢又唔好意 c 甘 lo ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
都係ga~所以依家曦爸就算要ot,
搭的士返黎都好快ga ja...
曦豬報果間幼兒園,係返8:00-6:00 ga
仲可以延展到8:00 tim!
我都係想搵返d返5day o既文職...
人工我都唔洗多..
夠曦曦交學費同搵人湊細b要用o既錢就夠ga la~
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 23:49 發表
曦豬 ma,

甘又係 .... 出番 kowloon 住真係方便 d,
搵工方面都叫多 d choices lor !!

番全日都好 , 真係可以由 8:00 湊到 7:00 到架
要 ot 都放心 d .... 唔水太趕番去接 !

希望你搵到份好工 , 又唔水 ot 架啦 ! ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
咁我99就冇nic媽果個咁痴線,
佢知我收埋左d玩具o係房ga!
表哥成日都"hou"住ga...
試過自己開門入我房拎出廳玩,
99都有鬧佢ga~
不過佢真係比人種得太勁喇~
恰到我99 c呀...
有時真係鄧我99慘ga...
表哥一扭可以扭成個鐘,
依家2歲幾仲要99成日抱佢..
攪到對手成日痛...
又一日到黑都要食奶,好似當水咁飲..
2歲半有多la,仲1日食3,4支奶...
係咪過份左小小?
我姑9仲要冇諗過比佢讀n1,
佢覺得冇需要lor...
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 23:54 發表
rain,

搵日等 nic pa 唔係度 .... 你地可以傾下個 2 位
生番小朋友有幾似 .... 我睇真係有 90% 相似呀 !!
唔通前世係孖生既 ??

到你喊咩有咩 ... 比我都喊啦 , 我地上次買個 # d 21
早讀機又比佢喪玩 , ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽,
其實出面咩價我真係唔知...
我一grad就做學校到依家...
不過我唔諗教書住喇...
實在太困身,我冇可能湊到bb ga...
我果間唔貴ga!同cash果間差唔多價錢...
好彩,o係曦曦學校附近有間育嬰園ga!
如果搵人湊太貴我都有第2個choice...
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 23:59 發表
rain,

唔 duck , 甘你未白做 ??

仲有要留 $$ 買下野同 save 先 duck !!

不過你揀個間貴唔貴 ?? 我地個間唔貴 , 半日 $ 1300
全日 $ 2500 咋 !

你搵人湊細 b 都唔平 , 而家好似要成 $ 4500 - 5000
架 ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
表哥好精ga!
對住阿婆1個樣,對住自己爸爸媽媽又1個樣ga!
如果weekend姑9有街去/做facial果d,
會擺低表哥lor~
有時weekday又要湊佢返屋企訓1晚咁,
第2朝99一早去湊返佢咁...
原文章由 chickenwing2006 於 08-9-10 00:03 發表
rain,

你講開 n 1 .... 大喊十 ma 早 2 日又講想埋同 nic
nic 一間學校 wor , 佢真係咩都 c 跟架 !!

其實皮氣甘大既 bb , 真係番下學比人教好 d lor
佢自己 mami 唔知架咩 ?? 仲有佢地唔番自己屋企
架 ?? 成個 ...

首頁
34567...9

尾頁

跳至