家庭理財

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我等今年中國銀行再做
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

unisou 發表於 18-1-5 21:40
上年息口如何?

做咗18個月,1.2%
一份每月$1800,一份$4000

平時做得0.9%

寶石宮

simpleAA 發表於 18-1-27 21:55
回覆 andyngai 的帖子

今日去咗中國銀行,要開新户口,另做零存整付,1.2%18個月 ...

上年新年中國銀行18個月都係1.2% ,唔知今年新年會唔會加啲呢?

寶石宮

回覆樓主:

剛剛喺中國銀行網頁,暫時未見到(新春月供存款計劃零存整付), 上年我二月中做,放18個月。有1.2%

淨係見到一個電子渠道定期團購優惠,五萬蚊港幣。 放12個月有1. 35%
所以我咩都未做,睇埋下個禮拜先

首頁

尾頁

跳至