自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

WinnieWonggg 發表於 19-5-26 17:01
唔知po係到啱唔啱
我有左Bf嘅bb三個幾月,我本身同ex有個三歲女,本來bf話想同我生B,我又想試下湊唔湊到個 ...

meow_day    發表於 19-5-30 13:30
日月水火    發表於 19-5-27 01:04

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

WinnieWonggg 發表於 19-5-26 17:40
我同父母同住,一家四口都攞緊綜援。。。準備計埋肚個個

一家四口攞綜援……
你唔係膠post嘛??
你得廿幾歲,你父母斷估唔會七、八十歲????

你出去返工就唔得咩?!
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

WinnieWonggg 發表於 19-5-26 17:46
點解你地覺得我錯?每個人都有權利去生小朋友,我都好迷惘,落又唔係唔落又唔係
...

冇話你錯

係我錯
我交稅原來養緊你哋一家四口

# 曲線要講明

你仲要入想生bb版度問人哋意見

寶石宮

Poyau 發表於 19-5-26 18:12
「我同父母同住 一家四口都攞緊綜援」
生多1個加綜援 都係政府幫手······
...

有一對夫婦,生咗四個小朋友,其中兩個有啲特殊需要。兩公婆扮分開,攞咗兩萬幾蚊綜援。
我對啲有手有腳,冇健康問題,但係唔做嘢攞綜援嘅人好反感

寶石宮

BBJOJO 發表於 19-5-26 18:11
香港地如果有多幾個呢啲人真係

真係悲哀

寶石宮

Poyau 發表於 19-5-30 13:55
樓主咁解釋「一齊左二個月先生bb 」

即係點解?
耐人尋味

首頁

尾頁

跳至