自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ksliu7272 發表於 22-4-24 10:56
廿幾年前去剪頭髮,洗頭時先記得銀包無錢,唔走得因為已經洗濕左個頭,一路剪頭髮一路驚。比錢時,打開銀包 ...

我講兩件

1)入錯男廁,無人發現

2)多年前去茶餐廳食野,之前買左好多野,原來唔夠錢
我話放低身份證,對方話唔洗。跟住我去地鐵站取錢,再比返佢
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tkop 發表於 22-4-24 11:24
係咪熟客

唔係

可能見我中學生
樣又好焦急
所以信我唔會走佢數

寶石宮

eledak 發表於 22-4-24 11:32
我好多呢d
~反轉件衫着已經叫"得體"。
~補完習走人着左家長對鞋走

好有畫面
sorry

寶石宮

EWSL 發表於 22-4-24 12:48
有一日人多搭lift,以為C6企喺隔離,伸手想繞佢,點知佢立即縮,望吓先知認錯人(身形差不多),瘀爆。

佢 ...

我試過,喺澳門去展覽館,好黑
攬錯左個人,攬左佢條腰
以為係老公

嚇死佢

首頁

尾頁

跳至