自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mercurycc 發表於 24-4-12 11:16
唔係經常淘寶,每次一次過訂一堆野,
每次總有一兩樣有問題要攪退貨 /退款,
你地會咁嗎?

有退款,冇退貨(太煩)
但間中1,2次
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mercurycc 發表於 24-4-12 11:46
多件壞或唔岩用既貨又多件垃圾好唔環保。

試過有壞嘅燈,寫左評價
佢第日pm我初頭就話換貨,跟住我話唔方便,咁佢話如果我删留言就重新再寄俾我

我買露營燈(家冇電時用),我send左條片俾佢睇要插住電線先着,一離開電9秒就唔着。

我話不如我放片出嚟俾大家睇下,我唔會退貨,所以我其實係想退錢

唔想佢地覺得我係想呃貨,最終都有再寄俾我。我冇再評價,但係我pm再話佢地,叫佢地以後留意d品質

佢話今次應該係批次嘅問題

寶石宮

mercurycc 發表於 24-4-12 12:02
每次訂貨都加句請檢查清楚才出貨,
有時退錢,件貨品又變做垃圾,
有時無問題,都無投訴,會照用到爛。:igi ...

係,冇退貨
但變左垃圾(我唯有將燈回收)

寶石宮

Nancy20090615 發表於 24-4-12 12:06
是, 唔係貴送左比人.

有少量試過退款, 未試過退唔到.

d姑淘外套,話送錯size
只退$10

佢着唔落,我放fb gp送/交換

寶石宮

Nancy20090615 發表於 24-4-12 12:15
有次件野話我已收貨, 我話無收過, 都退到款比我, 算係咁.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊