自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

冇諗過淘

不過都可以

其實啲人話唔好放屋企
其實我有放屋企
摺好左等到拜山就用
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wlea 發表於 22-11-13 22:03
恐怖在線好似話可在家摺,但只限日間及不可放在地上

好似8am-6pm內
我一定不放地,放枱上摺,有袋/盒放好

寶石宮

wlea 發表於 22-11-13 22:09
我有時留意街上有D衣紙鋪,佢哋的衣包及摺好的元寶真係吊起或做木板隔住才放地上
...

我附近嘅全吊起

寶石宮

lam_yau 發表於 22-11-13 22:21
有無講點解唔可以放地同埋點解不可晚上摺?
我多數放工,做完家務摺,晚上摺,多數摺到12點幾。

放地下可能係唔尊重

黄昏後摺,陰,易惹
寧願先買左,預多d時間抽空摺

首頁

尾頁

跳至