夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

manandyin 發表於 23-1-20 12:29
新年揀我著乜鞋, 老公話我唔聽佢意見就係唔尊重佢, 令佢唔開心, 我覺得咁少事用到唔尊重哩個字眼好嚴重

我 ...

以往都係咁?
咁遲下着咩衫都管
比人食住
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

manandyin 發表於 23-1-20 16:21
我會著牛仔褲襯波鞋,佢想我襯boot

佢真係好無聊

寶石宮

chengcheung 發表於 23-1-21 01:13
如果我老公係咁,我會初一至初七都著住同一對波鞋

鞋啫,都咁專制

你話衫/短裙我就理解

寶石宮

manandyin 發表於 23-1-22 06:43
其實佢以前都好鐘意買衫俾我,佢自己揀完就買,完全無問過我鐘唔鐘意,後來鬧左幾次交,終於佢會識問下我 ...

衫我老公先會限,鞋就唔會

明白的,你都係唔想大家為咁少事就嘈
新一年祝你幸福滿滿,和氣生財

首頁

尾頁

跳至