自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ddhappy 發表於 22-9-18 13:07
今次真係bad feeling, 以後唔再幫襯豐x

下次去Aeon買
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ddhappy 發表於 22-9-18 18:30
請問Aeon安裝費幾多?安裝師傅質素如何?有冇一上黎就呢樣要加錢個樣要加錢?
...

不肯定每一間/每一個冷氣機牌子係咪一樣

但係之前我買其實ok嘅
佢有份表寫明幾錢(如果加個底盤/換個不銹鋼架錢……,我一早就影低左表)

咁佢地上到來,有問加唔加/換唔換
無特別再加,無迫我地,我地自由選擇

寶石宮

回覆樓主:

你去返冷氣機部睇下影低個表

因為我驚我記錯

寶石宮

ddhappy 發表於 22-9-18 18:40
係囉,做唔做係客人自由選擇,但豐x d 師傅一上到黎,人都未行入屋,就明搶你,食相好差,平黎想加都唔鬼 ...

我唔去豐x

多年前上去睇電器/電話嗰啲
啲職員淨係照顧啲自由行
當我同屋企人係透明
問極都冇人理我地
無人攞俾我地
我地已經blacklist左

首頁

尾頁

跳至