自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

嘉莉媽 發表於 22-2-5 20:17
爆到三百幾宗,大家有無帶小朋友外出?係屋企好頭痛,放吾到電

只係返工
收工即回家
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

washipig 發表於 22-2-5 20:34
近日得知原來小學會zoom體育課,我見朋友仔女系屋企原地跳,唔知樓下有無投訴。zoom 體育課真系第一次聼
...

zoom上話劇/跳舞也有

寶石宮

Yasmid00 發表於 22-2-5 21:18
疫情两年幾,两公婆都冇翻過工啦!
小朋友已習慣唔出街,日日在屋苑玩。我地屋苑得二十戶獨立屋,一共三個 ...

好頂得下

寶石宮

mini_yan 發表於 22-2-5 22:03
公園設施唔係已封哂?

d人去公園踩單車/踢波/玩飛碟……

首頁

尾頁

跳至