自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

中午近12時,元朗舊墟路33號游泳池,一名2歲女童嬉水期間遇溺,33歲姓張媽媽大驚報警,救護員到場將清醒女童送博愛醫院治理。

唔好話個阿媽無睇住個b
because you only see what you want to see
事實往往是殘酷的
它不會總是按照你所希望的方式發展

公爵府

talkative 發表於 14-8-3 15:11

7月定疏忽?
because you only see what you want to see
事實往往是殘酷的

公爵府

Yubi.T 發表於 14-8-3 16:03
中午12點采葉庭會所,點解樓主張相係天黑

無咩點解

係今日中午12點發展, apple 用天黑既相片(可能係影定/今日天氣唔好)

事實往往是殘酷的

公爵府

爸爸豬 發表於 14-8-3 16:07
好彩無事

事實往往是殘酷的

公爵府

cocofashion 發表於 14-8-3 17:09
樓主憑咩叫其他JM:唔好話個阿媽無睇住個b?莫非…………

你又憑咩責問樓主憑咩xxx, 莫非

你睇野好怪, 諗既位永遠都
意思係意外已經發生, 唔好怪個阿媽
事實往往是殘酷的

公爵府

kititiiwhite 發表於 14-8-3 16:23
意外就係意料之外,相信無人想發生,未清楚事件前就指責媽媽並唔公平

...

我既原意同樣係
意外已經發生!
指責媽媽並唔公平

事實往往是殘酷的

首頁

尾頁

跳至